x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Cele mai frumoase urări și mesaje de Sfântul Gheorghe 2024

Cele mai frumoase urări și mesaje de Sfântul Gheorghe 2024

de Redacția Jurnalul    |    23 Apr 2024   •   09:45
Cele mai frumoase urări și mesaje de Sfântul Gheorghe 2024
Sursa foto: pixabay.com

Sfântul Gheorghe 2024 este prăznuit pe 23 aprilie şi se numără printre cele mai importante sărbători din calendarul creştin ortodox.

Transmite-le celor dragi care îşi serbează onomastica în această zi cele mai frumoase urări de Sf. Gheorghe 2024.

Iată o listă cu mesaje şi felicitări speciale de Sfântul Gheorghe, din care îl poți alege pe cel care ți se potrivește.

Urări de Sfântul Gheorghe 2024

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani!

Fiecare rază de soare care ajunge la tine să-ţi aducă succes, fericire şi prosperitate! La mulţi ani!

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese și realizări. Sfântul Gheorghe, al cărui nume îl porți, să te ocrotească și să te călăuzească mereu. La Mulți Ani!

Să fii mereu tânăr și cu același spirit vesel. Viața să-ți ofere clipe minunate și bucurii. La mulți ani fericiți.

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

Aşa cum soarele luminează pentru toată omenirea aşa şi tu ne luminezi nouă viaţa. Fie-vă viaţa senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat şi tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să ţină o viaţă.

Dragă George, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer „LA MULŢI ANI” să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

„Cu ocazia sărbătoririi numelui primiți un călduros „La multi ani”, multă sănătate, multe realizări și tot ce vă doriți lângă cei dragi.”

Mesaje pentru cei dragi de Sf. Gheorghe 2024

„Felicitări cu ocazia acestei zile, îți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani, George!”

„La multi ani și fie ca Sfântul Gheorghe să te călăuzească mereu!”

„Îți urez -La multi ani- pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Gheorghe, pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.”

La mulţi ani, fericire, împăcare sufletească, flori, iubire, sănătatea te pălească, prietenii să nu te uite şi să ai bucurii multe!

„La Multi Ani Gheorghe și sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale.”

„Îți doresc să ai parte de o zi minunată, plină de împliniri și de momente frumoase alături de cei dragi. La mulți ani, Gheorghe! Sănătate și fericire să te însoțească mereu!”

"Dragă Georgeta, cu ocazia zilei tale onomastice, îți urez multă sănătate, fericire și împliniri în toate planurile vieții tale. La mulți ani!”

"La mulți ani, Gheorghe! Îți doresc să ai parte de o zi minunată, plină de bucurii și de momente frumoase alături de cei dragi. Sănătate și fericire să te însoțească mereu!”

"La mulți ani, Georgiană! Îți doresc să fii mereu înconjurată de oameni minunați, să ai parte de multe împliniri și de momente frumoase alături de cei dragi. Sănătate și fericire să te însoțească mereu!”

"Cu ocazia zilei tale onomastice, îți urez multă sănătate, fericire și iubire. La mulți ani, Gheorghe! Fie ca toate visele tale să devină realitate!”

Felicitări de Sfântul Gheorghe 

"La mulţi ani, dragul meu Gheorghe! Să ai parte de multă fericire, iubire şi realizări în viaţa ta. Îţi doresc o zi de Sf. Gheorghe plină de bucurie şi veselie alături de cei dragi!"

"Fie ca Sfântul Gheorghe să-ţi aducă numai zâmbete, împliniri şi momente frumoase în viaţa ta. La mulţi ani, Gheorghe!"

"La mulţi ani, Georgica! Să ai parte de multe realizări, să fii iubit şi apreciat şi să-ţi îndeplineşti toate dorinţele. O zi de Sf. Gheorghe minunată alături de cei dragi!"

"La mulţi ani, Gigi! Să ai parte de multă sănătate, fericire şi noroc în viaţa ta. Îţi doresc o zi de Sf. Gheorghe frumoasă şi liniştită alături de cei dragi!"

"Să creşti mare şi frumos, Gheorghe! Îţi doresc o viaţă plină de realizări şi fericire şi o zi de Sf. Gheorghe minunată alături de familia ta. La mulţi ani!"

"Fie ca Sfântul Gheorghe să-ţi aducă tot ce îţi doreşti în viaţa ta şi să te ocrotească mereu. La mulţi ani, Gheorghiță!"

"La mulţi ani, draga Georgiană! Îţi doresc să ai parte de multă iubire, bucurie şi noroc şi să-ţi îndeplineşti toate visele. O zi de Sf. Gheorghe minunată alături de cei dragi!"

"La mulţi ani, Gheorghe! Să ai parte de multe momente frumoase, de zile senine şi de linişte în suflet. Îţi doresc o zi de Sf. Gheorghe minunată alături de familia ta!"

Sf. Gheorghe 2024. Cele mai frumoase mesaje şi urări pentru 23 aprilie

"La mulţi ani, Gicu! Să ai parte de multă sănătate, noroc şi împliniri în viaţa ta. Îţi doresc o zi de Sf. Gheorghe minunată alături de prieteni şi familie!"

"La mulţi ani, Georgel! Îţi doresc multe realizări şi succese în viaţa ta şi o zi de Sf. Gheorghe frumoasa alături de cei dragi!"

"La mulţi ani, Gheorghiţă! Îţi doresc multă fericire, iubire şi noroc şi să-ţi îndeplineşti toate dorinţele. O zi de Sf. Gheorghe minunată alături de familia ta!"

"La mulţi ani, Gheorghe! Fie ca Sfântul Gheorghe să te ocrotească mereu şi să-ţi aducă numai momente frumoase şi de bucurie în viaţa ta. O zi de Sf. Gheorghe minunată alături de cei dragi!"

"La mulţi ani, Georgeta! Îţi doresc să ai parte de multă sănătate, iubire şi fericire în viaţa ta şi o zi de Sf. Gheorghe frumoasa alături de familie şi prieteni!"

"Calea spre mântuire este întotdeauna deschisă, dar trebuie să o alegem în fiecare zi cu hotărâre și încredere în Dumnezeu."

"Sfântul Gheorghe ne amintește să fim curajoși și să luptăm cu tăria și credința în Dumnezeu împotriva răului din lumea noastră."

"Fie ca Sfântul Gheorghe să ne inspire să ne îndeplinim misiunea pe acest pământ și să luptăm pentru adevăr, dreptate și iubire."

Mesaje de Sf. Gheorghe 2024. "La Mulţi Ani!" George/Georgiana

"Sfântul Gheorghe este un exemplu de credință și curaj pentru toți creștinii, iar ziua să de sărbătoare ne oferă o oportunitate de a ne reînnoi angajamentul față de valorile creștine."

"În această zi de sărbătoare a Sfântului Gheorghe, să ne rugăm pentru a primi puterea de a-l urma pe Cristos și de a trăi în lumina credinței și a iubirii Sale."

"Sfântul Gheorghe este un simbol al victoriei asupra răului și al biruinței credinței asupra necredinței. Să ne inspirăm din exemplul său și să luptăm pentru binele celor din jurul nostru."

"Sfântul Gheorghe ne amintește că Dumnezeu este întotdeauna alături de noi în lupta noastră împotriva răului și că prin credința noastră putem obține victoria."

"În această zi de sărbătoare a Sfântului Gheorghe, să ne rugăm pentru a primi harul lui Dumnezeu și pentru a ne transforma viața într-un martiriu de iubire și slujire față de ceilalți".

×
Subiecte în articol: mesaje urari Sfântul Gheorghe 2024