x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Michael Pascale a câştigat ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”!

Michael Pascale a câştigat ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”!

de Dragoş Tănase    |    05 Mai 2015   •   14:03
Michael Pascale a câştigat ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”!

La sfârșitul unei seri pline de provocări și adrenalină, Michael Pascale a fost desemnat marele câștigător al emisiunii ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” și a plecat acasă cu un cec de 50.000 de euro, dar și cu felicitările și îmbățișările celor care l-au susținut până la final.

Chiar dacă s-a clasat pe locul al doilea, Maria s-a declarat foarte mândră că a reușit să ajungă atât de departe în această competiție care i-a dovedit încă o dată că drumul ei trebuie să continue în această direcție.

Deși nu a câștigat premiul cel mare, Maria a fost premiată cu un stagiu de pregătire la una dintre cele mai prestigioase școli culinare din lume, Alma.

Întrebat ce va face cu premiul pe care l-a câștigat, Michael Pascale a răspuns: „Acest premiu mă va ajuta să îmi deschid propriul restaurant și să  organizez evenimente.”De asemenea, acești bani îl vor ajuta să revină în țara sa natală și să-și construiască un viitor aici. „Bineînțeles că mă stabilesc în România, pentru asta am venit aici,  această emisiune este o rampă de lansare în cariera mea în Romania.” Michael are chiar un nume pentru viitorul său proiect, semn că e nerăbdător să se apuce de treabă. „Vom deschide o  firma care se va numi . Se va ocupa cu evenimente și va oferi consultanță pentru restaurante”, precizează Michael.Finala ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” a fost un prilej de reîntâlnire a tuturor concurenților din acest sezon, care au ajutat fiecare cu priceperea și dăruirea lui la realizarea unui service cât mai eficient.Pentru ultima dată în acest sezon concurenții s-au bucurat unii de alții sau, dimpotrivă, și-au aruncat mici ironii. În final, toată lumea a fost încântată de participarea la acest proiect care i-a făcut mai siguri pe ei și pe drumul pe care-l au de urmat.

×