x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Mihăiţă din Berceni şi-a întâlnit idolul, Doru Octavian Dumitru

Mihăiţă din Berceni şi-a întâlnit idolul, Doru Octavian Dumitru

02 Ian 2014   •   10:50
Mihăiţă din Berceni şi-a întâlnit idolul, Doru Octavian Dumitru
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Gabriela Arsenie

Vlad Drăgulin, interpretul lui Mihăiţă din Berceni, şi-a împlinit un vis, acela de a-l întâlni pe Doru Octavian Dumitru. Ba mai mult, Vlad a jucat chiar alături de celebrul comic pe care îl admiră încă din copilărie. Se întâmplă vineri, 3 ianuarie, de la ora 22.30, la iComedy, la Antena 1.

“Mic fiind, când eram întrebat ce vreau să mă fac atunci când voi fi mare, răspundeam că îmi doresc să fiu ca Doru Octavian Dumitru. Odată, demult, chiar am plâns pentru că nu l-am mai prins în spectacol, la Buzău”, ne-a spus Vlad, emoţionat, într-o pauză de filmare, la iComedy.

Tânărul actor ţinea în mână, bucuros nevoie mare, o casetă audio cu spectacolul de umor “Îmbârligăciosul” - susţinut cu ani în urmă de cunoscutul comic -, pe coperta căreia Doru Octavian Dumitru îi făcuse o dedicaţie. “Mi-a adus-o tata de la Buzău (n.n. Vlad s-a născut la Buzău), ieri. Îi spusesem că vom filma cu Doru Octavian Dumitru la iComedy”, mai spune Vlad.

Cum reacţionează personajul Mihăiţă din Berceni când dă mâna cu Doru Octavian Dumitru, vedeţi vineri, 3 ianuarie, de la ora 22.30, la iComedy.



×