x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Mirela Vaida, Fuego și nea Mărin Barbu, concurenți în ediția de sărbătoare a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Mirela Vaida, Fuego și nea Mărin Barbu, concurenți în ediția de sărbătoare a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”

21 Dec 2017   •   16:34
Mirela Vaida, Fuego și nea Mărin Barbu,  concurenți în ediția de sărbătoare a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Guess My Age – Ghicește vârsta”, cel mai nou show al Antenei 1, prezentat de Dan Negru, a pregătit pentru sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 20.00, o ediție de sărbătoare, ai cărei invitați sunt Mirela Vaida, nea Mărin Barbu și Fuego. Cele trei vedete vor trebui să ghicească cu exactitate vârsta a șapte personaje, necunoscuți și persoane publice, care vor apărea în fața lor și astfel să câștige cât mai mulți bani, pe care să-i dăruiască Arianei Gabriela, o fetiță de nouă ani, din Roman, talentată la muzică.

Ariana este unul dintre cei 164.000 de copii ai căror părinți au plecat să muncească în străinătate, pentru a le putea oferi copiilor lor un viitor mai bun. Fetița, care este crescută de bunica ei, cântă extraordinar la vioară, iar talentul și munca i-au fost răsplătite cu numeroase diplome și medalii. Pentru că Ariana participă la concursuri cu un instrument de împrumut, în această ediție, cele trei vedete din platoul show-ului prezentat de Dan Negru vor încerca să-i ofere acesteia mai mult decât o vioară.

Oamenii talentați așa pleacă la drum, nu au de nici unele, dar apoi Dumnezeu le dă de toate. Noi am venit aici pentru ea și va avea această vioară”, promite nea Mărin.

Jackpotul de la care pornesc în concurs cei trei invitați celebri este de 30.000 de euro. Fiecare eroare pe care o vor face în privința vârstei persoanelor din fața lor va fi taxată, căci li se va scădea din bani, în funcție de numărul de ani greșiți. Printre personajele cărora Mirela Vaida, Fuego și nea Mărin vor trebui să le ghicească vârsta, în show-ul care premiază intuiția, se vor afla Moș Crăciun și femeia cu cele mai lungi picioare din lume!

Ce sumă vor reuși să câștige Mirela Vaida, Fuego și nea Mărin Barbu pentru micuța Ariana, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 23 decembrie, de la ora 20.00, într-o ediție specială a show-ului “Guess My Age – Ghicește vârsta”, prezentată de Dan Negru.

×
Subiecte în articol: Guess My Age – Ghicește vârsta