x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Momente inedite în ultima ediție a show-ului ”În puii mei!”: ”Multe scheciuri și  personaje care au fost rezultatele multor nopți nedormite”

Momente inedite în ultima ediție a show-ului ”În puii mei!”: ”Multe scheciuri și  personaje care au fost rezultatele multor nopți nedormite”

31 Mar 2018   •   15:15
Momente inedite în ultima ediție a show-ului ”În puii mei!”:  ”Multe scheciuri și  personaje care au fost rezultatele multor nopți nedormite”

După aproape opt ani, show-ul ”În puii mei!” difuzat de Antena1 ajunge la final, duminică seara, cu ultima ediție difuzată de la ora 22.00, în care telespectatorii vor putea urmări o retrospectivă a sezonului, dar și imagini de making-of din sezoanele anterioare.

”Pentru mine ,,În puii mei” se confundă cu debutul meu ca actor de televiziune. A fost o bornă foarte importantă. Eram la începutul anului trei, aveam douăzeci si unu de ani abia împliniți; eram foarte crud. În mod clar experiența aceasta mi-a modelat personalitatea artistica dar și umană, m-a profesionalizat, am dobândit rigurozitate și am învățat să fiu eficient în timpul scurt de repetiții. De atunci și până acum sunt aproape mulți ani care au însemnat multe scheciuri și  personaje care au fost rezultatele multor nopți nedormite”, povestește actorul Vlad Drăgulin.

”În puii mei!” este unul dintre show-urile de comedie de top din România, poziţie confirmată pe parcursul sezoanelor de difuzare, atât de audiențe, cât și de notorietatea replicilor personajelor. Scheciurile gândite de Mihai Bendeac, în cadrul cărora au fost parodiate de-a lungul timpului numeroase personaje din media românească, au fost extrem de apreciate și, nu de puține ori, au devenit chiar virale pe internet.

”Închid o perioadă a vieții mele. A fost frumos. Greu, dar foarte frumos”, spune Mihai Bendeac.

Păstrând sloganul ”Te uiți o zi, râzi o săptămână”, ultima ediție, cea în care telespectatorii vor putea urmări momente inedite din istoria show-ului ”În puii mei!”, va readuce în prim-plan personaje deja cunoscute de public, precum cele din Familia Paralelă, Miclaus, Niros, Andrei Versace și multe altele, dar și imagini, în premieră, din serialul ”Băieți de oraș” ce va fi difuzat în curând la Antena 1.

 

×
Subiecte în articol: În puii mei!