x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden A plouat şi plouă cu festivaluri

A plouat şi plouă cu festivaluri

de Anca Stanescu    |    05 Aug 2007   •   00:00

Se cunoaşte că am intrat oficial in Europa! Vara asta, deşi a fost maaaare caniculă, a plouat totuşi din belşug… cu festivaluri şi căntări. Aproape toată floarea cea vestită a muzichiei internaţionale şi-a făcut drum şi spre ţara noastră.

Se cunoaşte că am intrat oficial in Europa! Vara asta, deşi a fost maaaare caniculă, a plouat totuşi din belşug… cu festivaluri şi căntări. Aproape toată floarea cea vestită a muzichiei internaţionale şi-a făcut drum şi spre ţara noastră. Julio Iglesias, Rolling Stones, Michael Bolton, George Michael, Marilyn Manson şi Alice Cooper (geniali in duetul de la B’Estival), RBD, Robert Plant , Therapy, Bob Sinclar, Deep Dish, Pussycat Dolls sunt doar căteva nume grele care ne-au gădilat urechile intr-un mod plăcut. Mai mult sau mai puţin cu succes, unii, dar ce mai contează acum!

Pe lăngă vizita artiştilor de calibru, viaţa culturală romănească a fost colorată şi de multe asemenea manifestări: de la festivalul de artă medievală "Trubadurul indrăgostit" de la Sighişoara la cel de la Callatis. Plus Festivalul Tinereţii de la Costineşti, plus FesTop de la Năvodari… şi căte şi mai căte. Nu vă puneţi bagajele-n cui. Urmează Folk You!, Mamaia 2007, iar in septembrie, Paco de Lucia (in cadrul Festivalului Plai din Timişoara) şi apoi, in Bucureşti, Black Eyed Peas. Audiţie plăcută!

×
Subiecte în articol: antimonden