x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Accidentul lui DeeDee a scos la iveală faptul că ea lua calmante în timp ce consuma băuturi alcoolice

Accidentul lui DeeDee a scos la iveală faptul că ea lua calmante în timp ce consuma băuturi alcoolice

27 Iun 2017   •   16:18
Accidentul lui DeeDee a scos la iveală faptul că ea lua calmante în timp ce consuma băuturi alcoolice

Cu cel de-al nouălea episod al emisiunii „Insula iubirii”, difuzat luni, 26 iunie, în intervalul orar 20:29 - 23:47, Antena 1 a fost lider de piață în rândul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, din mediul urban. Pe aceste coordonate, Antena 1 a înregistrat o audiență medie de 7 puncte de rating și o cotă de piață de 22.9%, pe locul al II-lea, situându-se ProTV cu o audiență medie de 6.7 puncte de rating și o cotă de 21.8%.

Aventurile cuplurilor în Thailanda au atins puncte culminante, începând cu scenele fierbinți între Diana și Andy sau cu accidentul lui DeeDee. Diana și Andy au avut parte de o întâlnire specială, o sedință foto senzuală de care cei doi au profitat din plin. Concurenta a vorbit deschis despre cum se simte lângă Andy și cum a fost prima noapte de dragoste petrecută împreună.  Aceasta este și prima dată în acest sezon când o concurentă și ispita își consumă relația, despre care Diana spune că „este completă din toate punctele de vedere”.

Pentru DeeDee, însă, evenimentele au luat o întorsătură mai puțin plăcută, mai ales după o noapte în care a petrecut intens. La petrecere ea a consumat o cantitate mare de alcool, remarcată și de colegii de insulă. Concurenta i-a liniștit, spunându-le celor din jur să nu își facă griji pentru ea, că rezistă la alcool. „Știi cât am băut la viața mea? Mi se spunea (...) Diana bețiva”, a declarat ea în emisiune. DeeDee a continuat petrecerea și după întoarcerea la resort, iar înainte să adoarmă, a vomitat în baie, justificând că a preferat să provoace asta pentru a nu-i fi rău.

A doua zi, la Minitel, pe insula fetelor, au fost aduse ATV-uri pentru cei care doreau să se plimbe. Alături de Alexandra și Raul și DeeDee a ales să meargă cu ATV-ul, începând să-l conducă cu viteză și ridicându-se de pe șa. Mai mult, ea a făcut și drifturi, la vederea cărora Alexandra a exclamat: „Ia uite-o cum face! Mamă, cum se dă nebuna asta”. Însă, la o nouă întoarcere, DeeDee a pierdut controlul ATV-ului, a căzut de pe el, a aterizat greșit și și-a rupt piciorul. Vestea s-a răspândit repede și imediat concurenta a fost transportată la spital, unde a început o serie de teste și analize pentru a stabili gravitatea traumei medicale. Când fractura și necesitatea operației au fost confirmate, a fost anunțat și Robert, care a venit la spital. Supărat de veste și de faptul că pentru ei șederea pe insulă se încheie într-un mod atât de dramatic, Robert a ajuns în rezerva lui DeeDee unde a îmbrățișat-o cu lacrimi în ochi.

Însă, DeeDee nu a renunțat la atitudinea sfidătoare și a început să-i reproșeseze acestuia o bezea trimisă unei ispite. El i-a amintit că au stabilit de acasă mai multe reguli pe care el nu le-a încălcat, spre deosebire de ea, spunându-i că a fost foarte deranjat să vadă cât de mult a băut și de modul în care DeeDee a interacționat atât de lasciv cu ispita, din inițiativa ei. Însă lucrurile nu s-au oprit aici, mai ales că echipa de producție a emisiunii a aflat, în urma testelor și analizelor, că pe tot parcursul filmărilor, DeeDee a consumat fără știrea nimănui și fără aprobarea unui medic, un calmant puternic, în combinație alcoolul. În discuția avută cu Robert pe holurile spitalului, acesta a fost informat de producătorul emisiunii de riscurile la care DeeDee s-a expus, discutând despre faptul că accidentul a reușit să preîntimpine de fapt consecințe mult mai grave.

La rândul ei, Bianca a plecat cu Sorin la o întâlnire unde cei doi s-au simțit foarte bine. Și după petrecerea unde au dansat împreună, concurenta a luat o decizie pe care a ținut să o comunice și echipei. „Nu vreau să știu nimic de Liviu”, i-a explicat ea lui Marco. „Hai să îți spun: el este cu 20 de ani mai mare ca mine. Si eu vreau să îmi dau seama: oare îmi doresc să rămân cu el? Sau îmi doresc un bărbat mai tânar? Toata lumea știe că îmi place de Sorin, da? Eu dacă văd unele lucruri pe care le face Liviu, poate din răzbunare, cine știe ce fac cu Sorin. Si eu nu vreau să fac lucrurile astea dintr-o răzbunare. Vreau să fac ce simt,” a declarat Bianca. Cererea ei, de a nu mai primi informații despre Liviu, este acceptată de echipa emisiunii, iar decizia aceasta îi aduce liniște. La primul interviu pe care l-a oferit reporterului emisiunii, după această hotărâre, ea a adăugat și faptul că nu regreta că a venit la emisiune, pentru că are nevoie „să mă cunosc mai bine pe mine. Asta e important acum. Liviu poate este astăzi în viața mea, poate mâine nu mai e. Eu trebuie sa fiu cea mai importantă (...) să fiu pe primul loc în viața mea.

Alarma de pe insula băieților i-a pus pe concurenți față în față cu noutățile de pe insula fetelor. Astfel, Liviu a aflat decizia Biancăi de a se testa pe ea și de a nu mai afla noutăți despre el, iar acest lucru și discuția cu Radu îl pun în situația de a se uita și la comportamentul lui în relațiile cu femeile din viața lui. Ben vede, de asemenea, scenele de sex ale Dianei cu Andy și prima lui reacție a fost să întrebe „câte secunde a durat?”, replicându-i apoi lui Radu că „și eu am un filmuleț. Dacă vrei să compari cine e mai bun, poți să faci comparația”, nevrând să repete atunci când prezentatorul emisiunii l-a rugat să mai spună o dată, neînțelegând dacă Ben glumește sau vorbește serios. După ce, în timpul zilei, Ben i-a prezentat lui Liviu o strategie de răzbunare pe Diana pentru afirmațiile făcute de aceasta, spunând că vrea o dea în judecată pentru că declarațiile ei îi pot afecta imaginea și afacerile, la întâlnirea cu Radu, el decide ca Andy să părăsească insula, să vadă dacă Diana e sau nu îndrăgostită de el.  

Pentru noul cuplu sosit în Thailanda aceste zile par desprinse dintr-un film. Cătălin a fost martorul agoniei băieților, iar Nicoleta al extazului fetelor. Cătălin a părut să se integreze mai ușor și a fost plăcut surprins de ispite, mai ales de cele pe care le văzuse deja la televizor, spunând că sunt foarte frumoase și sociabile. Pentru partenera lui, Nicoleta, lucrurile nu se desfășoară însă la fel. Ea a povestit că nu a fost niciodată departe de Cătălin, și s-a emoționat la gândul reîntâlnirii cu el. Deși a petrecut doar o zi pe insula fetelor, Nicoletei a început să i se pară dificil. „Nu credeam că este atât de greu. Sincer. De la televizor mi se părea că ceilalți exagerează și fac o dramă. Dar aici, 24 de ore durează parcă trei zile...”, adăugând că cel mai ciudat lucru i se pare cum se comportă fetele, faptul că interacțiunile cu ispitele se transformă deja în relații și simțindu-se foarte singură. Ea a spus într-un interviu că simte că nu are nimic în comun cu ele și nu le înțelege deloc reacțiile, comportamentele și decide să transforme experiența într-o vacanță de neuitat, departe de fete și mai aproape de ispite.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-ul 18-49 Urban

Perioada 26 iunie 2017

×
Subiecte în articol: deedee Insula iubirii bauturi alcoolice