x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Alături de “Mamele de îngeri”

Alături de “Mamele de îngeri”

de Anca Stanescu    |    09 Mar 2008   •   00:00
Alături de “Mamele de îngeri”

Nu se poate descrie în cuvinte suferinţa mamei ce-şi pierde copilul. Campania “Mame de îngeri” continuă. Astăzi, de la ora 17:00, Bianca Brad (foto) organizează, pe Stadionul “Iolanda Balaş”, o acţiune de sensibilizare a societăţii româneşti faţă de suferinţa părinţilor şi mamelor care au trăit trauma pierderii unei sarcini sau a unui copil la naştere.

Campanie


Nu se poate descrie în cuvinte suferinţa mamei ce-şi pierde copilul. Campania “Mame de îngeri” continuă. Astăzi, de la ora 17:00, Bianca Brad (foto) organizează, pe Stadionul “Iolanda Balaş”, o acţiune de sensibilizare a societăţii româneşti faţă de suferinţa părinţilor şi mamelor care au trăit trauma pierderii unei sarcini sau a unui copil la naştere. În cadrul acţiunii de solidaritate umană, familiile care au trecut printr-o astfel de suferinţă, cei apropiaţi, prietenii vor participa la un act simbolic de aprindere a unei lumânări şi înălţare de baloane colorate, pentru a evoca amintirea celor care n-au avut parte de copilărie şi de viaţă. Momentul va fi marcat simultan în mai multe oraşe din ţară: Timişoara, Baia Mare, Satu-Mare, Tg. Mureş, Tg. Jiu, Constanţa, Tulcea, Cluj.

“Prin această acţiune vrem să fim alături de toate mamele care au trecut prin această experienţă, să ştie că nu sunt singure şi că cineva le cunoaşte suferinţa. Ziua de 9 martie va fi pentru noi Ziua Mamelor de Îngeri”, a declarat Bianca Brad, iniţiatoarea proiectului.

×
Subiecte în articol: antimonden