x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Amor în Hanul Vânătorului

Amor în Hanul Vânătorului

de Anca Stanescu    |    16 Feb 2008   •   00:00
Amor în Hanul Vânătorului

Iubăreţii au avut la Hanul Vânătorului un meniu special: muzică cât cuprinde, vorbe de duh (atent pregătite, dar şi spontane) încolăciri, căzături şi dansuri din buric. Curat... ameţitor!

Iubăreţii au avut la Hanul Vânătorului un meniu special: muzică cât cuprinde, vorbe de duh (atent pregătite, dar şi spontane) încolăciri, căzături şi dansuri din buric. Curat... ameţitor!

Până să ajungi la restaurantul din apropierea pădurii Miciurin, pe Şoseaua Şte­fă­neşti, îţi trece şi foamea dinaintea ultimului Crăciun. Joi, taman de Ziua Îndrăgostiţilor, aici s-a lăsat cu petrecere în stil vâ­nă­to­resc, pentru toţi iubăreţii. Cel pu­ţin aşa s-a intenţionat. Balul mascat nu s-a mai ţinut, din lipsă de... mascaţi. Ex-fotbalistul Dănuţ Lupu, venit împreună cu nişte prieteni, a reuşit să pună la colţ o căprioară. Dacă nu era împăiată, probabil că nu i-ar fi ieşit. Întrebat de un musafir dacă face cinste, Vali Crăciunescu a răspuns diplomat: “Fac cinste cu tot ce vrei, că e din partea casei!” După ce şi-a făcut un scurt autoportret (“Pistă de aterizare pe chelia mea!”), Alexandru Jidveianu a cântat cu patos melodii patriotice.

 

ÎN PRIZĂ. Actriţa Doina Ghiţescu a fost one woman show. “Cine vrea să-mi fie partener de balet? Am găsit un voluntar! Daniel, eşti cel mai tare ciocănel! Oare ce doreşte o femeie de la un bărbat? Vă spun eu: tandreţe, aur în buzunare şi oţel în pantaloni!”

 

LA PODEA. Petrecerea n-a fost gustată în totalitate de către unul dintre invitaţi. Punctul său sensibil? Teama de şerpi. Kaa i-a făcut inima să bată mai repede tocmai de Ziua Îndrăgostiţilor. Şi abia dacă a părăsit ameţitorul coc al lui Carmen Pleşea! După ce s-a mai liniştit cât de cât, răvăşitul oaspete cu ochelari de soare-n nocturnă a făcut şi o arzătoare declaraţie de amor. “Îmi plac banii tăi!”, a glăsuit el către o amică. Şi-a primejduit, din exces de zel, şi posteriorul. Încercând să ardă o sârbă alături de Carmen Pleşea, s-a dezechilibrat şi a făcut cunoştinţă cu podeaua. Nici Carmen n-a scăpat uşor în urma atâtor eforturi. La un moment dat şi-a rupt tocul ultrasubţire de pe pantofiorii ultrapaietaţi. Fată prevăzătoare, s-a reîntors la dans cu perechea de pantofi de rezervă. După miezul nopţii, atmosfera a luat foc de la dansatoarele din buric. Deşi fetele şi-au făcut bagajele după nici o oră, cu siguranţă palpitaţiile au durat până la primele ceasuri ale dimineţii...

 

Râvnă

Prezenţă discretă la eveniment, Eugenia Şerban a venit însoţită de iubitul ei, aflat în mare formă. “În fiecare seară îmi face fasole bătută!”, s-a “confesat” el asistenţei. Invitată să cânte, actriţa a spus “pas”. Probabil era obosită de la atâta gătit. După ce ne-a declarat în gura mare cât de fericită este alături de parte­ner, Minodora şi-a desfăşurat artileria grea a vocii. Dar cea mai plină de energie s-a dove­dit cântăreaţa Doina Manea, care s-a urcat chiar şi pe-o masă. Răsplata nu a întârziat să apară, dezgolita blondă primind câteva bancnote “grele” drept în decolteu.

anca.stanescu@jurnalul.ro

×
Subiecte în articol: antimonden