x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf SE DESPART! Uite care sunt motivele pentru care Reghe va pleca de-acasa!

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf SE DESPART! Uite care sunt motivele pentru care Reghe va pleca de-acasa!

10 Ian 2013   •   09:03
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf SE DESPART! Uite care sunt motivele pentru care Reghe va pleca de-acasa!

Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf sunt impreuna de 7 ani, timp in care au demonstrat de nenumarate ori ca sunt un cuplu de nedespartit. Cu toate acestea, cei doi trec printr-o perioada dificila, fiind nevoiti sa stea despartiti, scriu cei de la cancan. In calitate de antrenor al Stelei, Reghe va fi nevoit sa plece pentru 2 luni in strainatate, fapt care nu e deloc pe placul Anei care ii duce dorul si acum, cand este in cantonament la Izvorani.

"Noi am fost tot timpul impreuna, si acasa, si pe terenul de fotbal. Dar acum, asta e. El deja nu mai vine acasa. Se afla in cantonament la Izvorani, unde are trei antrenamente pe zi si mai trece pe acasa doar ca sa-si mai ia haine. Nici Bebe (n.r. fiul lor) nu-l mai vede si am ajuns chiar sa-l mint, sa-i spun ca Laur pleaca de acasa de dinainte ca el sa se trezeasca. Mai mult, dupa ce se termina perioada de cantonament din Romania, Reghe si echipa lui vor pleca in Spania si ulterior in Turcia, dupa care urmeaza meciul cu Olanda. Ma simt deja foarte ciudat si mi-e dor de el in fiecare clipa. O sa merg si eu in Antalya, asa ca atunci o sa merg si eu sa il vizitez macar pentru cateva ore", a povestit Ana pentru cancan.ro.

 

×