x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Anca Parghel luptă din nou cu cancerul

Anca Parghel luptă din nou cu cancerul

01 Iul 2008   •   00:00
Anca Parghel luptă din nou cu cancerul

13:35 După ce a învins o formă de cancer la sîn, Anca Parghel, una dintre cele mai bune voci ale jazz-ului românesc, are o nouă probă de trecut. Acum este internată cu diagnostic de cancer ovarian.



După ce a învins o formă de cancer la sân, Anca Parghel, una dintre cele mai bune voci ale jazz-ului românesc, are o nouă probă de trecut. Acum este internată cu diagnostic de cancer ovarian.

A RECIDIVAT. Săptămîna trecută, artista a fost la un consult pentru că trebuia să facă o operaţie. Atunci, medicii au descoperit că boala recidivează şi, mai grav, există metastaze la ficat. Anca Parghel trebuie să urmeze un tratament extrem de costisitor la clinica Spitalului Universitar Wake Forest din statul american Carolina de Nord. Costurile se ridică la 200.000 de dolari. Anca Parghel a suferit de cancer la sîn în stadiul trei. Cîntăreaţa a declarat că timp de doi ani, dieta sa s-a bazat pe suc de morcovi, sfeclă roşie, alge, polen, orz şi chiar clismă cu cafea.

Cei care doresc sa o ajute pe Anca Parghel pot contribui la strangerea sumei necesare operatiei in strainatate, depunand bani in conturile:

  • Cont lei: RO30INGB0000999901012954
  • Cont euro::RO73INGB0000999901012956



×
Subiecte în articol: antimonden