x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Andreea Antonescu i-a luat locul Andreei Balan

Andreea Antonescu i-a luat locul Andreei Balan

08 Noi 2004   •   00:00

Alin, despre care se spunea ca este varul lui Costi Ionita, si-a lansat vineri seara, la Craiova, orasul sau natal, albumul Independent. A avut si invitati de seama pe scena, printre care Gheorghe Gheorghiu, Daniela Györfi, Marian Nistor si trupele N&D si SMS. N-au lipsit artificiile, in valoare de 3.000 de euro.

SIMONA ECOVOIU

PE FAZA. Andreea Antonescu are de castigat de pe urma gafelor Andreei Balan
Dar haideti sa va spunem ceva si din culise. Daniela Györfi avea si ea un of: "Am sustinut zilele trecute un spectacol la Chisinau, dar mi-a lasat un gust amar. Moldovenii de acolo sunt oameni tare rai. Au zis ca interpretele romance arata ca niste dame de consumatie". Deea de la N&D a venit imbracata sumar, ca pentru show, iar pana i-a venit randul sa cante pe scena amplasata in vestitul Parc Romanescu, a stat mai mult in masina lui Nick. Tineti cont ca afara nu erau decat 5 grade Celsius! La un moment dat l-a rugat pe colegul ei de scena sa-i tina de sase in parc, pentru a-si face nevoile dupa un copac, iar el s-a conformat.

SCHIMBARE. Ne-am intalnit si cu Marius Gavrila, fostul impresar al Andreei Balan. E vestit scandalul de zilele trecute, cand cei doi au hotarat sa nu mai colaboreze, din "n" motive. Si nici ca s-a schimbat ceva, intre timp. Treaba e ca locul Andreei va fi luat, pe viitor, in spectacolele organizate de Marius, de ghiciti cine! Chiar de fosta ei rivala, Andreea Antonescu: "Nu mai doresc sa lucrez cu Andreea Balan. Am ajutat-o foarte mult, dar e nerecunoscatoare. Intr-adevar, mai am la ea o datorie de 500 de dolari. Sa se descurce cum o putea pe viitor, eu vreau artisti seriosi, cum e Pepe, de pilda. Lui daca ii zici sa vina la ora 20:00, vine cu 5 minute mai devreme. Vedeti, exista si artisti fara fite! Am inlocuit-o cu Andreea Antonescu si cred ca am facut o miscare buna", spune Marius.

INVESTITIE
Alin beneficiaza de sustinerea financiara a tatalui sau, un prosper afacerist din Craiova, care a scos suma de 100.000 de euro pentru a-si cadorisi copilul cu un studio de inregistrari ultimul racnet, ce-i poarta numele. Alin nu are mai mult de 18 ani, este elev la o Scoala de muzica, la sectiile canto si pian, si se bucura deja de doua hituri "Saruta-ma" si "As vrea sa intelegi". Mama solistului ar fi vrut ca odorul ei sa se ocupe de altceva, dar Alin a pus piciorul in prag: "Doar la muzica ma pricep!".

×
Subiecte în articol: antimonden