x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Antena 1:Show-ul verii incepe astazi - "Ce-am avut si ce-am pierdut"

Antena 1:Show-ul verii incepe astazi - "Ce-am avut si ce-am pierdut"

05 Iul 2004   •   00:00
Antena 1:Show-ul verii incepe astazi - "Ce-am avut si ce-am pierdut"

La Antena 1 debuteaza astazi, de la ora 20:00, o emisiune-concurs cu multe surprize, a carei gazda este indragita cantareata de muzica populara Nicoleta Voica.

ADRIANA PADURARU

Primii concurenti, Cristian Neagu si Marilena Salan, au pus "la bataie" diverse obiecte valoroase atat material, cat si sentimental din propria casa si, dupa cum vor evolua ulterior in concurs, au sansa fie sa-si innoiasca apartamentul sau sa plece in strainatate, fie sa ramana fara obiectele din locuinta. Cei doi trebuie sa raspunda corect la intrebarile Nicoletei pentru a-si putea recupera obiectele puse "gaj". Cristi poate pierde frigiderul, rotile de la masina si chiar albumul cu pozele de la casatorie, iar Marilena, colectia de margele, la care tine foarte mult, masina de spalat si cele doua fotolii-pat pe care familia obisnuieste sa se relaxeze. Daca vor reusi concurentii sa-si recupereze obiectele din casa, daca vor castiga altele nou-noute, dar si ce surprize a pregatit echipa emisiunii pentru cei doi concurenti ramane sa descoperiti astazi, de la ora 20:00, la Antena 1.

FOLCLOR SI CABARET

Pentru Nicoleta Voica, emisiunea este o provocare pe care a acceptat-o imediat, cu atat mai mult cu cat isi dorea asa ceva inca din copilarie. "Aici am posibilitatea sa cant muzica de cabaret, rock, pop, sa dansez si sa joc diverse roluri. Apropiatii mei nu vor fi surprinsi de schimbare, dar pentru cei care ma stiu cu opinci si broboada va fi un soc", a spus Nicoleta.

×
Subiecte în articol: antimonden