x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Au mintit pana cand au spus adevarul

Au mintit pana cand au spus adevarul

10 Noi 2004   •   00:00

De ce mint vedetele? De cele mai multe ori nu vor sa-si puna viata pe tapet si incearca sa o dea cotita atunci cand sunt luate la puricat de ziaristi. Dar, pana la urma, tot isi dau drumul la gura.

CATALINA IANCU

SINCERA. Delia Matache recunoaste ca spune minciuni, dar nevinovate
De cate ori venea vorba de casnicie, Madalina Manole spunea ca la ea in familie totul e roz, desi cunostinte comune au dezvaluit ca fata cu parul de foc si compozitorul Serban Georgescu nu se mai intelegeau. La un moment dat, n-a mai rezistat si a dat cartile pe fata: "Am trait cea mai trista zi din viata mea. Am realizat cine a fost cu adevarat omul de langa mine in toti acesti 15 ani. Un om prefacut. In ziua aceea, el m-a sunat si m-a rugat sa ne vedem, sa stam de vorba. Ne-am vazut si mi-a propus sa ne impacam. A zis ca ar fi frumos ca de Sfintele Sarbatori sa fim impreuna". La doua ore dupa aceasta discutie, intamplarea a facut sa il regaseasca intr-un alt loc, cu iubita lui. Iubita care se mutase deja in casa lor si care deja o inlocuise. "Exact dupa 28 de zile, tocmai pentru ca imi era foarte dor de cainele meu si pentru ca a ramas acolo, m-am dus sa-l vad. Nu trecusera decat 28 de zile si in dormitorul meu si in sertare erau deja lucrurile altei femei." Si inca un mic secret pe care interpreta l-a ascuns timp de 15 ani: "Foarte multe dintre piesele care «mi-au fost compuse in anii acestia» au fost, de fapt, compuse impreuna. Sigur ca semnatura finala era a lui Serban, dar le-am compus impreuna. A fost un secret pe care l-am stiut numai noi sau apropiatii nostri", a rabufnit Madalina.

CU CANTEC. Elena Carstea si-a dat cuvantul de onoare ca nu divorteaza de Ionut Laza. "Trebuie sa stai cu un om macar sase luni daca chiar vrei sa-l parasesti. Intreaba-ma peste jumatate de an!" La nici o saptamana dupa aceasta declaratie, a zis ca nu poate convietui cu omul pe care si l-a ales. Andreea Antonescu si Andreea Balan o tineau una si buna ca sunt cele mai bune prietene, ca nu se cearta si ca nu vor desfiinta trupa Andre. Si totusi au "divortat".

Desi toata lumea stia ca Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana s-au casatorit, au divortat, s-au casatorit si iar au divortat, realizatoarea tv se incapatana sa spuna ca nu au probleme. Pana intr-o zi, cand a dezvaluit unei publicatii ca, de fapt, s-au si batut. Ca sotul ei si-a adus amanta acasa, o oarecare Erika, si ca ea, Adriana, l-a lovit cu un obiect contondent drept in moalele capului. Nici Anna Lesko n-a recunoscut din prima ca nu mai este cu Irinel Columbeanu. Oare o fi atat de sincera sa ne dezvaluie si ce-i cu Marian Ionescu?

GOGOSI. Miki a negat initial ca ar avea vreo legatura cu impresarul sau. Pana la urma a recunoscut ca Razvan este iubitul ei. Dar si mai greu a fost sa-si recunoasca varsta. De fiecare data cand era intrebata cati ani are, Miki raspundea "25". Au trecut insa vreo patru ani de cand are tot 25 de ani.

MINCIUNELE. Delia Matache a jurat ca nu si-a facut implant. Luata la bani marunti, cu fotografiile "inainte" si "dupa" puse fata-n fata, a recunoscut ca s-a siliconat. De altfel, nici n-avea cum s-o dea la intors, fiindca bustul i-a crescut peste noapte. Macar in cel de-al doisprezecelea ceas a gasit-o sinceritatea. "Sunt mincinoasa, de fel. Dar spun minciuni nevinovate si care nu fac rau nimanui." Iuliana Marciuc a negat ani in sir ca se iubeste cu Adrian Enache. Dupa divort a lansat o scrisoare deschisa, in care facea publice motivele despartirii sale de Remus Posea. A uitat insa motivul principal: Enache! La opt ani dupa zvonurile din presa, a recunoscut in sfarsit: "Ne iubim, ne iubim, ne iubim!". Solistul n-a luat-o nici acum de nevasta.

De cate ori era intrebata despre relatia ei cu Lucian Viziru, Catrinel Sandu spunea ca treburile merg bine. Prezentatoarea tv declara de fiecare data ca amandoi sunt foarte stresati, prea ocupati si ca nu prea au timp unul de celalalt, dar ca se vor casatori intr-o buna zi. Viziru insa a pus-o in fata faptului implinit: i-a comunicat prin intermediul televiziunii ca o paraseste.

IN ECHIPA

"Foarte multe dintre piesele care «mi-au fost compuse in anii acestia» au fost, de fapt, compuse impreuna. Semnatura finala era a lui Serban, dar le-am compus impreuna. A fost un secret pe care l-am stiut numai noi" - Madalina Manole

NEHOTARATA

"Nu divortez! Nu stiu de unde au aparut aceste zvonuri. Abia ne-am casatorit de trei luni, cum sa divortez? Trebuie sa stai cu un om macar sase luni daca chiar vrei sa-l parasesti. Intreaba-ma peste jumatate de an!" - Elena Carstea

RELATII DE NOTORIETATE
Carcotasii tot vorbesc despre gelozia nejustificata a lui Dinu Maxer. Desi Nicoleta declara mereu ca lucrurile merg bine intre ei si ca nu se cearta, totusi s-a scapat sa mai spuna cate ceva din casa. Fiecare vede lucrurile in felul lui si fiecare incearca sa-si impuna punctul de vedere. "Mi-au trebuit doua saptamani sa-l conving pe Dinu sa ma lase sa pozez in Playboy." Oare cat timp ii trebuie sa-l convinga ca nu-i nimic intre ea si barbatii care o simpatizeaza sau care o curteaza? Maria Marinescu n-a vrut sa spuna nimic despre relatia pe care a avut-o cu Bobby Paunescu, in afara de faptul ca au stat noua ani impreuna. Iar in ceea ce priveste relatia cu fotbalistul Cristian Chivu, nici atat. Abia dupa ce a fost fotografiata asta-vara impreuna cu fotbalistul la mare, la Costinesti, n-a mai avut cum sa ascunda adevarul: "Stiti bine cu cine am fost in vacanta si cine este prietenul meu", ne-a spus Maria.
×
Subiecte în articol: antimonden impreuna