x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Au spus că cei mai de succes oameni se trezesc la 4 dimineața, iar reacțiile au fost geniale

Au spus că cei mai de succes oameni se trezesc la 4 dimineața, iar reacțiile au fost geniale

18 Dec 2018   •   23:20
Au spus că cei mai de succes oameni se trezesc la 4 dimineața, iar reacțiile au fost geniale

Rețelele sociale ne-au oferit o perspectivă intimă a vieții celor mai de succes oameni. Putem vedea când mănâncă micul dejun, în ce fel se mențin în formă și cum se trezesc, conform indy100.

Ora de deșteptare a oamenilor de succes a fost întotdeauna un subiect controversat. Nu sunt puțini cei care se trezesc cu noaptea în cap pentru a lucra: de la Michelle Obama până la Tim Cook. Mark Wahlberg a fost luat în derâdere pentru că și-a împărtășit rutina zilnică, care începea de la ora 2:30 dimineața.

Inc a dat un tweet cu un articol în care s-a spus că cei mai de succes oameni încep munca înainte de 4 dimineața. Date fiind nenumăratele modalități de succes și faptul că nu mulți reușesc să aibă asemenea stil de viață, internetul a erupt cu replici haioase.

„În afară de poate Tim Cook, niciunul dintre cei menționați în articol nu este printre cei mai de succes oameni ai lumii. Poate de către părinții lor și persoanele care au făcut acest articol” a spus un internaut pe Twitter.

„Atunci avem alte definiții ale succesului” a scris pe Twitter un alt utilizator.

„Cei mai de succes oameni își încep ziua la 4 dimineața ... pentru a adormi un bebeluș care țipă, nu?”

„Este ora 4 dimineața undeva în lume când îmi încep ziua”.

 

×
Subiecte în articol: 4 dimineata oameni de succes rutina