x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Axl Rose, solistul Guns N' Roses, dat în judecată de fostul model Penthouse Sheila Kennedy, care susține că a violat-o în 1989

Axl Rose, solistul Guns N' Roses, dat în judecată de fostul model Penthouse Sheila Kennedy, care susține că a violat-o în 1989

de Andreea Tiron    |    22 Noi 2023   •   21:48
Axl Rose, solistul Guns N' Roses, dat în judecată de fostul model Penthouse Sheila Kennedy, care susține că a violat-o în 1989
Sursa foto: Hepta

Axl Rose a fost dat în judecată de un fost model Penthouse care a susținut că a târât-o „ca un om cavernelor” și a violat-o la o petrecere în 1989.

Sheila Kennedy, acum în vârstă de 61 de ani, a intentat un proces bombă împotriva solistului Guns N' Roses, pe numele real William Bruce Rose Jr, în vârstă de 61 de ani, susținând că a legat-o și a agresat-o sexual la un hotel din New York când aveau amândoi 26 de ani.

Informația vine la mai bine de șapte ani după ce ea a povestit pentru prima dată despre ceea ce se presupune că s-a întâmplat în acea noapte, exclusiv pe DailyMail.com

De data aceasta, Kennedy, născută în Tennessee, care a fost Penthouse Pet of the Year în 1983, își spune povestea prin intermediul instanțelor de judecată, cu speranța câștiga daune bănești într-un proces cu juriu.

Documentele legale depuse miercuri subliniază modul în care Kennedy l-a întâlnit pe megastarul rock într-un club din New York în februarie 1989, înainte de a merge la o petrecere privată în apartamentul său de la hotel, la care spune ea că au participat o mulțime de oameni drogați.

Kennedy susține că interpretul Sweet Child o' Mine a târât-o de păr în patul lui, i-a legat mâinile și a agresat-o sexual.

În instanță, Kennedy spune că  „nu a fost de acord și s-a simțit copleșită” de muzicianul născut în Indiana. Ea a spus că a rămas traumatizată de presupusul incident, suferind ulterior de anxietate și depresie.

„Rose și-a folosit faima, statutul și puterea ca celebritate și interpret în industria muzicală pentru a o manipula, controla și ataca violent pe Kennedy”, se spune în plângere.

Avocații lui Kennedy spun în proces că „această acțiune este oportună în conformitate cu Legea pentru supraviețuitori pentru adulți din N.Y.”, ​​o lege din New York care permite presupuselor victime ale abuzului sexual să depună procese civile peste termenul de prescripție – care expiră de Ziua Recunoștinței.

Când a detaliat acuzațiile pentru DailyMail.com în februarie 2016, Kennedy și-a amintit noaptea ca fiind doar una dintre multele experiențe sălbatice de-a lungul unui deceniu în care a trăit viața unui model Penthouse. 

Kennedy a spus că a văzut sticle de medicamente eliberate pe bază de prescripție medicală și mormane de cocaină la petrecerea din 1989.

Ea a susținut că Rose a apucat-o de păr, a rănit-o la picioare în timp ce o târa pe covor și a aruncat-o cu forța, cu fața în jos, pe pat.

I-a legat mâinile la spate și a făcut sex cu ea. Și când a terminat, și-a cerut scuze.

Kennedy a fost descoperit de asistentul fotografic al legendarului Stan Malinowski, fotograf pentru Vogue, Harpers Bazaar, Cosmopolitan, Playboy și Penthouse, cu zeci de ani în urmă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: axl rose guns n' roses viol