x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bălan face pe Nebunu’

Bălan face pe Nebunu’

de Dana Cobuz    |    04 Aug 2007   •   00:00
Bălan face pe Nebunu’

Lovitura de graţie dată proiectului O-Zone a fost, fără indoială, plecarea pe şoptite a lui Dan Bălan in SUA. Contrar aşteptărilor sale, Bălan nu a rupt gura Americii. Acum un an, promitea fanilor că va reveni in showbiz cu o trupă rock.

Rockul mai aşteaptă. Deocamdată, Bălan a impărtăşit fanilor pe internet o poveste despre un tip numit "Crazy Loop".
"Il strigă Crazy Loop... Nimeni nu ştie de unde vine numele «Loop», dar toţi işi amintesc foarte bine de ce «Crazy». S-a născut in Moldova,
intr-un sătuc numit Trebujeni. Tatăl lui cănta la nunţi, iar mama lui lucra la o fermă. Numele lui adevărat era Grigorie Armăsaru, dar toată lumea il alinta Grisha... Pănă intr-o zi... Era in vara anului 1985. Fenomenul muzicii disco din Italia lua amploare in Moldova. Tatăl lui, Ion, cănta o mulţime de hituri disco italiene la nunţi. Grisha era innebunit după această muzică. Intr-o zi, tatăl l-a luat să-l vadă cum căntă. Toţi il ştiau pe Grisha un băiat timid şi ruşinos, dar cănd taică-su a inceput să cănte «Vamos a la playa» de Regheira, ceva inexplicabil s-a petrecut cu Grisha. A sărit pe masă şi a inceput să danseze ca un nebun, cu mişcări pe care nimeni nu le cunoştea. Arăta ca un extraterestru pentru acele timpuri şi pentru oamenii din acel sat. Aşa că l-au supranumit «Nebunul» (n.r. - crazy, in engleză)".


CA DOUĂ PICĂTURI. Bălan "povesteşte" că l-a intălnit la o audiţie pe Grisha Nebunul, pe cănd acesta avea vreo 27 de ani. I s-a părut deosebit şi l-a botezat Crazy Loop. Ziariştii din Moldova s-au interesat: in comuna Trebujeni nu există nici un Grigorie Armăsaru. Insă personajul seamănă izbitor la infăţişare şi la stil cu Dan Bălan. Lumea bărfeşte că noua piesă "Crazy Loop" (cunoscută şi sub numele "Mm-ma-ma") e doar incercarea de revenire incognito a fostului O-Zone in topurile europene. De altfel, pe forumul oficial, Dan recunoaşte: "Bălan rămăne principalul meu proiect. Vă rog să nu-mi puneţi prea multe intrebări. L-am inventat pe Crazy Loop pentru distracţie. Sper să vă placă!"

×
Subiecte în articol: antimonden balan