x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bebeluşi cu (scu)fiţe

Bebeluşi cu (scu)fiţe

de Catalina Iancu    |    19 Oct 2007   •   00:00
Bebeluşi cu (scu)fiţe
Sursa foto: BOGDAN IURASCU/

A inceput numărătoarea inversă. VIP-urile abia aşteaptă să se dea startul mondenităţii anului: Bucharest Fashion Week. Evenimentul va avea loc in perioada 21-28 noiembrie.


A inceput numărătoarea inversă. VIP-urile abia aşteaptă să se dea startul mondenităţii anului: Bucharest Fashion Week. Evenimentul va avea loc in perioada 21-28 noiembrie.


ANAM Romănia ADR şi Fashion TV Romănia, in colaborare cu Fashion TV Paris, organizează la sfărşitul lunii noiembrie etapa de toamnă a Festivalului Bucharest Fashion Week. Toate bune şi frumoase pentru iubitorii de modă, insă designerii trebuie să bage măna mai adănc in buzunar: s-a mărit taxa de inscriere la festival, de la 1.000 de euro la 1.500 de euro. Cu alte cuvinte, nu e pentru cine se nimereşte, ci pentru cine se pregăteşte! Pentru consacraţi, suma nu pare foarte mare, mai ales că e vorba despre prestigiul lor, insă o parte dintre cei tineri s-a răzgăndit in ultimul moment. Aşa că datele problemei se schimbă de la o zi la alta. Au rămas "bătuţi in cuie" Romaniţa Iovan, Zina Dumitrescu, Laura Olteanu, Cătălin Botezatu, Rita Mureşan şi Mihai Albu.

Pe lăngă colecţiile de modă vor avea loc şi alte lansări: un autoturism de lux, un parfum şi chiar un avion. Evenimentul se va desfăşura in trei locuri diferite: Grand Hotel Rin, World Trace Center Sofitel şi Romaero Băneasa.


PRIMII PAŞI. Ce alte noutăţi vom mai vedea? Monica Columbeanu se intoarce la muncă, in calitate de manechin. Vor mai fi prezenţi pe catwalk bebeluşi celebri. Bucharest Fashion Week inaugurează, la cea de-a opta ediţie, prezenţa celor de la grupa mică in spectacol! Una dintre cele şase zile va fi dedicată in exclusivitate copiilor. Nu se ştie cum vor reuşi organizatorii performanţa să-i facă pe micuţi să nu se sperie de podiumul lung de 20 de metri, insă părinţii vor fi măndri că odraslele lor vor fi imbrăcate după ultima modă. Bucharest Fashion Week - secţiunea minori - va oferi creatorilor şi distribuitorilor de produse pentru copii şansa de a se implica in acest show-maraton ce va fi difuzat in peste 140 de ţări, prin reţeaua Fashion TV. Cică pe lista viitoarelor minimodele ar putea candida ultimul membru al familiei Prigoană-Bahmuţeanu, dar şi moştenitorul imperiului Ţiriac.




×
Subiecte în articol: antimonden fashion