x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Biondo merge cu Suedia la Cerb

Biondo merge cu Suedia la Cerb

de Dana Cobuz    |    26 Iun 2008   •   00:00
Biondo merge cu Suedia la Cerb

MARE PREŢ! ● 22.000 de euro fac cele trei trofee de la Braşov 
După o pauză de doi ani, Cerbul de Aur se întoarce în vîrful copitelor, să nu facă prea mult zgomot!   Dana Cobuz  Trei luni şi jumătate au avut la dispoziţie concurenţii (cei care au fost isteţi şi nu au aş­teptat promovare la tv) să se înscrie la preselecţii.



MARE PREŢ! ● 22.000 de euro fac cele trei trofee de la Braşov 
După o pauză de doi ani, Cerbul de Aur se întoarce în vîrful copitelor, să nu facă prea mult zgomot!   Dana Cobuz  Trei luni şi jumătate au avut la dispoziţie concurenţii (cei care au fost isteţi şi nu au aş­teptat promovare la tv) să se înscrie la preselecţii. Anunţul de înscriere în competiţie nu a fost făcut public decît pe site-ul oficial al festivalului Cerbul de Aur, unde a fost expus timp de 90 de zile. Aceasta este o posibilă explicaţie pentru numărul mic de cereri: 55 din Ro­mânia şi 61 de peste hotare. Juri­za­rea s-a făcut şi ea pe tăcute. Andrei Kerestely, Dani Constantin, Alexandra Cepraga, Adrian Ordean, Dida Drăgan, Victor Socaciu, Titus Mun­teanu, Iulian Vrabete, Titus Andrei, Mircea Drăgan sînt cei care i-au selectat pe cei 21 de cîntăreţi români din care se vor alege trei pentru concursul de la Braşov.  

3 DIN 27. „Fericiţii“ care au trecut de preselecţie se numesc Alin Văduva, Anda Vaciu, Annamari Dancs, Blaxy Girls, Claudiu Mirică şi Retro Band, Diana, Dragoş Chircu, Florentina Ciuna, Hotel FM, Jasmine, Lucia Dumitrescu, Mike Bagi, Moni-k, Provincialii, Rafael & Co, Răzvan Krivach, Romeo Zaharia, Roxana Iacob, Tabassco, Tavi Colen – Band, Tony Poptămaş & Alexandra Ungureanu. Ei vor fi repartizaţi prin tragere la sorţi în trei semifinale care se vor desfăşura în datele de 20, 27 iulie şi 3 august. Primii doi clasaţi din fiecare cele trei semifinale vor concura în finala din data de 10 august într-o emisiune transmisă în direct la acelaşi TVR1. Ocupanţii locurilor 1, 2 şi 3 în finală vor fi reprezentanţii României la concursul internaţional de la Braşov. Producătorul executiv al festivalului, Ioan Duma, ne-a lămurit şi asupra modalităţii de jurizare în partea românească de competiţie a Cerbului: 50 la sută juriu de specialitate, 50 la sută televoting.  

AUR, ARGINT, BRONZ. Tot pe sistem de trei semifinale, transmise în zilele de 3, 4 şi 5 septembrie, va merge şi concursul de la Braşov. Primii trei clasaţi din fiecare semifinală vor urca din nou pe scenă în seara de 6 septembrie, pentru a convinge juriul că merită un Cerb: de Aur (10.000 de euro), de Argint (7.000 de euro) sau de Bronz (5.000 de euro).   

Concurenţii străini admişi după preselecţie sînt: 3Nity (Franţa), Alexa (Moldova), Alexander Prosek (Germania), Alexandra & Constantin (Belarus), Biondo (Suedia), Biu (Cuba), Chen Luhong (China), Crash! (Norvegia), Deniz (Turcia), Dewi Marpaung (Indonezia), En Yang (China), Josefin (Suedia), Krikka Reggae (Italia), Lena Grach (Ru­sia), Maya (Slovenia), Millenium (Moldova), Miodio (San Marino), Mudmen (SUA), Nevena (Bulgaria), Nicolas Cantoro (Argentina), Nicole Jane (Marea Britanie), Priscilla (Malta), Sabine Berezina (Letonia), Sarah Reeve (Australia), Sofia (Grecia), Tami & Nir (Israel), Victoria Linskaya (Rusia).

×
Subiecte în articol: antimonden