x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Bosquito renaşte în America

Bosquito renaşte în America

de Jurnalul National    |    20 Ian 2008   •   00:00
Bosquito renaşte în America

De trupa Bosquito n-a mai auzit nimeni să activeze în ultimii ani. Privit cu simpatie de publicul românesc, solistul Radu Almăşan (foto) a dezertat “un pic”, încercându-şi norocul în America. Ce-a făcut în ultima vreme nu ştiu decât cei apropiaţi lui Radu.

Din neant

 

De trupa Bosquito n-a mai auzit nimeni să activeze în ultimii ani. Privit cu simpatie de publicul românesc, solistul Radu Almăşan (foto) a dezertat “un pic”, încercându-şi norocul în America. Ce-a făcut în ultima vreme nu ştiu decât cei apropiaţi lui Radu. Un afiş de spectacol ne-a atras însă atenţia: la 15 februarie, de la ora 21:00, cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor, trupa Bosquito va susţine un concert la Club Euro din Chicago. Pe afiş, chipul rebelului Almăşan. Conform organizatorilor, www.seararomaneasca.com, în deschiderea concertului Bosquito atmosfera va fi animată de DJ CeZaR, Dy Yuriy şi Dj Cosmin. Distracţia costă! Înainte de spectacol, biletul se vinde cu 15 dolari, iar în seara showului, cu 20 de dolari.

Că tot veni vorba despre concerte româneşti peste Ocean, DMB Music Records, adică firma Mariei Dragomiroiu şi a soţului său, impresarul Bebe Mihu, organizează unul în Potomac, Maryland (SUA). Mirabela Dauer, Maria Dragomiroiu, Raoul, Autentic şi Stelian Petcu au pregătit un program de patru ore, care va fi susţinut în sala Auditorium a Liceului Winston Churchill. Spectacolul va avea loc la 3 februarie, de la ora 16:00.

×
Subiecte în articol: antimonden