x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Brad Pitt are o nouă iubită. Cine este tânăra de 30 de ani de la brațul celebrului actor

Brad Pitt are o nouă iubită. Cine este tânăra de 30 de ani de la brațul celebrului actor

de Redacția Jurnalul    |    01 Sep 2023   •   20:30
Brad Pitt are o nouă iubită. Cine este tânăra de 30 de ani de la brațul celebrului actor
Sursa foto: Hepta

Brad Pitt are o nouă iubită. Aceasta este cu trei decenii mai tânără decât celebrul actor și formează un cuplu de mai multe luni.

Cine este noua iubită a lui Brad Pitt, cu 29 de ani mai tânără decât el

Brad Pitt trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără de doar 30 de ani.

Celebrul actor are 59 de ani, iar Ines de Ramon are jumătate din vârsta acestuia. Ea este vicepreședinte la brandul de bijuterii Anita Ko și a fost surprinsă purtând un colier cu o inscripție în forma literei „B”. 

Brad Pitt și Ines de Ramon nu au confirmat oficial relația lor, dar au fost văzuți împreună la mai multe evenimente în ultimele luni. Prima oară au fost surprinși împreună în noiembrie 2022, la un concert susținut de Bono în Los Angeles. Ei, au fost însoțiți de alte personalități celebre, precum fostul supermodel Cindy Crawford și soțul ei, Rande Gerber, dar și de actorul Sean Penn.

Un prieten apropiat al cuplului a spus că Ines și Brad s-au apropiat unul de celălalt prin prisma divorțurilor lor. „Sunt destul de serioși. Ea i-a cunoscut aproape toți copiii”, a spus un prieten apropiat al cuplului. 

Brad Pitt s-a despărțit de  Angelina Jolie, în 2016. Divorțul lor s-a finalizat trei ani mai târziu, în 2019. Ei au împreună șase copii, trei adoptați - doi fii și o fiică, Maddox, Pax și Zahara – și trei biologici – două fiice și un fiu, Shiloh și gemenii Knox și Vivienne, scrie dcnews.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: brad pitt Ines de Ramon