x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Calin Goia s-a ingrasat

Calin Goia s-a ingrasat

28 Oct 2004   •   00:00

Numaratoare inversa pentru Voltaj! Astazi, incepand cu ora 20:00, la Sala Polivalenta, megashow-ul "Povestea oricui" va fi prezentat in fata fanilor indragitei formatii.

ROXANA I. ANCUTA

DE CALITATE. Voltaj le-a pregatit fanilor un megashow in valoare de 80.000 de euro
Cu doua zile inaintea concertului s-au vandut mai bine de jumatate din biletele scoase la vanzare la Sala Polivalenta, magazinele Muzica si Diverta. Dar se estimeaza ca cele mai multe bilete se vor cumpara cu doar cateva ore inaintea spectacolului.

INVITATI. Productia acestui spectacol, care va fi o explozie de sunet si lumina, costa mai mult de 80.000 de euro. O suma impresionanta, despre care baietii de la Voltaj spun ca se justifica, avand in vedere amploarea data celui mai spectaculos concert organizat de ei pana acum. "Joi ni se va implini un vis. Avem emotii si speram sa nu avem parte de surprize neplacute", ne-a spus Calin Goia. Va amintim ca in deschidere vor fi invitate sa urce pe scena trupa Sistem si Bebelusele lui Huidu si Gainusa. Urmatorul videoclip semnat Voltaj va fi un colaj de imagini extrase exclusiv din concertul sustinut la Sala Polivalenta. Ocupat pana peste cap cu acest spectacol grandios, Calin a marturisit ca nu a mai avut timp sa mearga la sala, astfel ca s-a mai ingrasat cu cateva kilograme: "Voi reusi sa le dau jos, dupa ce voi trage din nou de fiare".

EMOTII

"Joi ni se va implini un vis. Avem emotii si speram sa nu avem parte de surprize neplacute" - Calin Goia, solistul trupei

×
Subiecte în articol: antimonden