x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden "Cand mi-a placut un barbat, l-am avut"

"Cand mi-a placut un barbat, l-am avut"

08 Noi 2004   •   00:00

MONDEN
A lucrat ca operator xerox, dar si ca vanzatoare la un magazin de articole sportive. Fizicul a ajutat-o sa iasa in evidenta, sa devina o femeie curtata. A pozat de trei ori in revista Playboy. Mai nou, e vedeta tv la National TV. Se considera o persoana impulsiva. Numele ei e Gina Pistol.
SIMONA ECOVOIU

PATIMASA. Gina Pistol este prea egoista pentru a-si imparti iubitul cu alta femeie
Jurnalul National: Cum stai cu dragostea?
Gina Pistol: Am pe cineva, iar inainte am mai avut doua relatii serioase. La 19 ani m-am mutat cu un tip si, timp de patru ani, ne-am gospodarit singurei. Fiindca nu voia sa cumparam masina de spalat, m-am chinuit cu rufele, spalandu-le de mana.

Patru ani inseamna ceva. Vad ca, de fel, esti statornica. De ce v-ati despartit, totusi?
Pentru ca, desi ne iubeam foarte mult, ne certam mai mereu.

Faci urat la nervi?
Sunt impulsiva, sar la bataie. Intr-o zi am primit o palma de la un iubit, iar eu, ca sa nu ma las mai prejos, i-am pus in cap mancarea pisicii.

Bine ca n-ai aruncat cu pisica dupa el…
Ei, na, ce vina avea motanul? Doamne-fereste…

Se zvoneste ca esti cam posesiva.
Cand tin mult la cineva imi place sa roiesc in jurul lui, sa fiu ca un satelit in jurul Pamantului. Iar el trebuie sa-mi acorde toata atentia. Deh, sunt olteanca…

Olteanca fierbine?
Ia-o si asa.

Un barbat fara bani e de nasul tau?
Imi castig existenta de la 18 ani. Am fost operator xerox, apoi vanzatoare la o firma vestita de articole sportive. Dupa aceea, cand am devenit vedeta Playboy, dar si prezentatoare la emisiunea "Nu suntem blonde" (National TV), am castigat sume frumoase. E normal ca si el sa aiba bani in cont, sa ma rasfete, sa-mi cumpere cadouri, sa ma duca la restaurant.

Dar, daca nu e bun la pat, ce te faci?
In prima luna il iert. Cand iubesti pe cineva, astepti sa-si revina. Iar daca ar avea probleme mai serioase, as merge cu el la medic. Si, daca dai de un tip tare in pat si, in rest, iti face viata un cosmar, cu ce te alegi?

I-ai cumpara nefericitului Viagra?
Mda. Poate ca da, de ce nu?

Ti s-a intamplat sa faci primul pas, mai exact sa agati tu pe cineva?
Cand mi-a placut un barbat l-am avut. Daca sunt intr-un loc public il privesc insistent, ii zambesc intr-un anume fel, iar cel vizat stie ca ma intereseaza persoana lui.

Cat de repede ajungi in patul unui barbat?
Nu atat de repede pe cat crede lumea. Cand imi pica un tip cu tronc, mai intai il studiez. Prefer sa ne intalnim o vreme in oras. E bine sa plimbi un barbat, ca sa-l faci sa te doreasca mai mult.

Te-au curtat si barbati casatoriti?
Da, normal. Dar nu ma intereseaza sa intru intr-o astfel de relatie. Sunt prea egoista ca sa impart iubitul cu o alta femeie.

Ce ai face, totusi, daca ai afla ca cel pe care il iubesti are nevasta acasa?
L-as strange de gat, fara sa stau pe ganduri. Si, ca sa-l pedepsesc, as cauta-o pe nevasta-sa si i-as povesti ce barbat infidel si mincinos tine la usa.

Care a fost cea mai lunga perioada de abstinenta sexuala?
N-o sa ma creada nimeni, dar la un moment dat trecusera sapte luni fara sa fac dragoste. Nu ca as fi suferit dupa cineva, dar pur si simplu nu mai intalnisem un barbat pe placul meu.

Enumera cateva complimente facute de iubitii tai…
Mi s-a zis ca am ochi frumosi, ca zambesc provocator ori ca sunt o femeie deosebita…

NERVI

"Sunt impulsiva, sar la bataie. Intr-o zi am primit o palma de la un iubit, iar eu, ca sa nu ma las mai prejos, i-am pus in cap mancarea pisicii"

CONSERVATORISM

"Nu ajung in patul unui barbat atat de repede pe cat crede lumea. Cand imi pica un tip cu tronc, mai intai il studiez" - Gina Pistol, vedeta Playboy

SILICON
Gina Pistol este o fire prietenoasa, iar in afara sedintelor foto nu se machiaza strident. Are probleme, ce-i drept, cu tenul si in acest sens urmeaza un tratament cu lapte de capra, care o costa 40.000 de lei litrul. I se intampla adesea sa imprumute bani de la colegi sau prieteni, caci are darul de a cheltui rapid tot ce castiga: "Uneori raman fara bani de mancare. Imprumut sume mari, mi s-a intamplat sa-i cer cuiva, pana la leafa, 5 milioane de lei". Pentru a fi mai senzuala in rolul de prezentatoare tv, Gina si-a injectat silicon in buze. Se pare ca si bustul sau a beneficiat de acelasi tratament.

Merita sa vizionati editia din aceasta seara, de la ora 20.00, a emisiunii "Nu suntem blonde!". Veti vedea cum un tip, caruia i-a taiat calea o ispita, era cat pe ce sa o violeze! A fost nevoie de interventia Ginei Pistol, pentru ca infierbantatul personaj sa se opreasca la timp.
×
Subiecte în articol: antimonden bărbat