x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Caritabil - Brazi de mii de euro

Caritabil - Brazi de mii de euro

de Anca Stanescu    |    07 Dec 2006   •   00:00
Caritabil - Brazi de mii de euro

Festivalul bradutilor: creatii din sticla si foite de argint. Marti, 5 decembrie, Hotelul Marriott a gazduit cea de-a sasea editie a Festivalului Brazilor de Craciun.

Festivalul bradutilor: creatii din sticla si foite de argint. Marti, 5 decembrie, Hotelul Marriott a gazduit cea de-a sasea editie a Festivalului Brazilor de Craciun. Manifestarea, organizata de Salvati copiii, are scop caritabil si isi propune sa adune fonduri pentru prevenirea abandonului scolar si a exploatarii prin munca a copiilor.

Tot in seara de marti a fost prezentat in premiera imnul festivalului, creat de Marius Moga si interpretat de trupa Simplu si de cativa beneficiari ai programelor de reintegrare scolara din cadrul Salvati copiii. "Micul Mozart" al muzicii romanesti a adus pentru copii si doi braduti in miniatura, incarcati de note muzicale.

A FOST ODATA... Fiecare din cei 17 braduti are o poveste aparte. Ei au fost insotiti pe scena de "prezentatori speciali": Ioana Boitor (Miss World 2), Adriana Maris, Larisa Claru, Loredana Groza, Marius Vintila, Oana Cuzino, Adriana Boersma Rodriguez, Ilie Nastase, Mihaela Radulescu, Corina Barladeanu, Iuliana Marciuc, Dana Razboiu, Ovidiu Buta, Florin Chilian. Licitatia, a carei gazda a fost Andi Moisescu, a inceput la ora 21:18, prima creatie fiind cea a designerului Agnes Toma. Dupa ce Ilie Nastase si Marius Ivan au ridicat pe rand valoarea licitata, bradutul a fost achizitionat de ultimul, cu suma de 10.000 de euro. Au urmat: bradutul din sticla al lui Alexandru Ghildus (cumparat cu 12.000 de euro), cel al Lenei Criveanu (vandut pentru 10.000 de euro), cel semnat de Razvan Ciobanu (cumparat cu 13.000 de euro), creatia Beau Monde (10.000 de euro), bradul Wilhelminei Arz (15.000 de euro), bradul semnat Leon Mocanu (9.000 de euro) creatia Larisei Claru (10.000 de euro), bradul Ericsson Telecommunications (11.500 de euro), Bradul Veuve Clicquot & ID Sarrieri (22.000 de euro), cel semnat Ingrid Vlasov (30.000 de euro), Bradul Oxette (17.000 de euro), Bradul Rita Muresan (10.000 de euro), bradul "Salvati copiii" (35.000 de euro), Bradul Irina Marinescu (12.000 de euro), Bradul Junior Achievement, achizitionat pentru suma de 10.000 de euro.

VEDETA. Ultimul bradut, prezentat de Florin Chilian, creatia Togo Design, este din lemn masiv, imbracat in foita de argint si reprezinta un dulap. A reusit sa aduca pentru copii nu mai putin de 36.000 de euro. Marius Ivan a cumparat cinci din cei 17 brazi expusi. Suma record de 272.000 de euro, stransa acum in beneficiul copiilor, va inlesni demararea proiectelor organizatiei Salvati copiii pentru anul viitor, prin care se vor oferi ajutor material si consiliere copiilor defavorizati.
INFO

CENTENARII, PREMIATI. Grand Hotel Phoenicia a gazduit miercuri seara editia lunii noiembrie a Premiilor VIP. Doua "institutii centenare" au primit premii speciale pentru activitatea de peste 100 de ani: Compania Nationala Loteria Romana si Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti. Alte premii speciale au primit doi titani ai radioului: Ruxandra Sararu si Paul Grigoriu. Trofeul "Evenimentul lunii" a fost acordat echipei nationale de handbal a Romaniei. Iar premiul de excelenta i-a revenit actritei Maia Morgenstern. (C.I.)

COLECTIE IN DIRECT. Astazi, Euforia TV va transmite in direct si in exclusivitate, incepand cu ora 20:00, in cadrul emisiunii "Femeia conduce", lansarea colectiei primavara-vara 2007 Irina Schrotter. Deschiderea colectiei va fi facuta de Diana Moldovan, cover girl al revistei VOGUE Italia din aceasta luna, model al Agentiei Yes Models. Alaturi de ea, 30 de modele din Romania, Ungaria, Slovacia si Moldova vor sustine un show de moda.
×
Subiecte în articol: antimonden bradul