x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Casa dotata cu artisti "ieftini"

Casa dotata cu artisti "ieftini"

12 Noi 2004   •   00:00

CAMPANIE - Daniel@ cere 500 de euro

Campaniile electorale sunt pentru unii artisti o sansa in plus de castig, desi nu cer foarte multi bani. Cantaretii impresariati de RBA se "vand" destul de ieftin partidelor politice.
ROXANA I. ANCUTA

CERERE. Haiducii au acelasi pret cu Betty de la Etnic: 600 de euro pentru un concert electoral
Gina Pop nu a primit pana acum nici o oferta de a canta in campania electorala, dar recunoaste ca este deschisa oricarei propuneri. Daca este platita cu 600 de euro, Pop canta pentru orice partid, mai ales ca n-are nici o preferinta politica.

Si Haiducii pretind tot 600 de euro pentru fiecare spectacol sustinut in timpul campaniei electorale. "Daca vom fi invitati, cu certitudiune ne vom duce. Vrem sa specificam faptul ca nu avem nici o culoare politica. Preferam sa ne uitam la un meci de fotbal decat la vreun talk-show politic", a spus haiducul Marian.

SUMA FIXA. Betty de la Etnic are acelasi tarif cu ceilalti colegi de casa de productie. "Din cate stiu, singurul partid care a organizat un spectacol pana acum este PRM, care a preferat sa invite trupe de mana a doua", a declarat Betty.

Fuego are concerte tot timpul, atat in tara, cat si in strainatate, si spune ca nu este conditionat de campania electorala sub nici o forma. Va primi orice contracte din partea partidelor, dar va fi nevoit sa se imparta intre campania electorala si o campanie initiata de o firma de cosmetice. Cantaretul n-a vrut sa ne dezvaluie cat cere pe un concert. O fi prea mult sau prea putin! Daniela Gyorfi nu putea sa lipseasca, asa ca pentru un concert cere 500 de euro. Iar Bogdan de la El Negro considera bine venite spectacolele din timpul campaniilor: "Lumea se mai destinde in timpul acestor concerte gratuite, iar artistii sunt platiti pentru acest lucru. Toata lumea este multumita. Cantam in aceasta campanie electorala, la fel cum am cantat si in anii precedenti". Pentru un spectacol, El Negro ia 600 de euro.
×
Subiecte în articol: antimonden