x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce a făcut Leonardo DiCaprio de ziua lui

Ce a făcut Leonardo DiCaprio de ziua lui

12 Noi 2012   •   17:10
Ce a făcut Leonardo DiCaprio de ziua lui
Sursa foto: ROBYN BECK / AFP

Actorul Leonardo DiCaprio s-a născut pe 11 noiembrie, iar anul acesta, când a împlinit 38 de ani, a organizat sâmbătă noaptea o petrecere în Manhattan, New York, pentru a strânge bani în scopuri caritabile, scrie contactmusic.com.

La petrecerea actorului, unde s-au strâns 500.000 de dolari, au fost prezenţi şi prietenii săi celebri, printre care se numără Cameron Diaz, Beyonce şi Jay Z, Robert De Niro, Martin Scorsese, Emma Watson, Jamie Foxx, Mark Ruffalo, Edward Norton, Chris Rock şi Busta Rhymes. Potrivit New York Post, Crucea Roşie SUA a primit o donaţie de 500.000 de dolari.

Leonardo DiCaprio este considerat unul dintre cei mai talentaţi actori de la Hollywood. A debutat devreme, fiind considerat în epocă un copil minune al cinematografiei americane. Printre primele sale filme se numără "What's Eating Gilbert Grape" (1993), în care a jucat alături de Johnny Depp, şi "Jurnalul unui baschetbalist" (1995). A avut mare succes la public, după ce a jucat în "Romeo şi Julieta", în 1996.

În ultima vreme, DiCaprio s-a specializat în biografii ale unor mari personalităţi. Astfel, el a jucat rolul pionierului aviaţiei Howard Hughes, în "Aviatorul", care i-a adus, în 2005, a doua dintre cele trei nominalizări la premiile Oscar. Actorul a mai jucat în "Cârtiţa" (2006) şi "Shutter Island" (2010), regizate de Marin Scorsese, dar şi în filmul lui Christopher Nolan - "Începutul/ Inception", lansat în cinematografe în 2010. Totodată, în anul 2011, Leonardo DiCaprio a jucat în "J. Edgar", în regia lui Clint Eastwood.

×