x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce femeie fuge de Dorian Popa, când e ameninţată cu un şarpe uriaş

Ce femeie fuge de Dorian Popa, când e ameninţată cu un şarpe uriaş

07 Dec 2016   •   17:37
Ce femeie fuge de Dorian Popa, când e ameninţată cu un şarpe uriaş
Sursa foto: Dorian Popa

Dorian Popa susține proba curajului în Finala de popularitate a show-ului “Next Star” de joi, 8 decembrie, de la ora 20.30, când va accepta să fie țintă vie pe un panou de lemn în care se vor arunca mai multe cuțite, la momentul de circ pregătit de Loren, una dintre concurente.

“Mamă, te iubesc! Doamne-ajută!”, spune el, după ce este legat la ochi, iar primul cuțit urmează să fie aruncat spre el. Cum va face Dorian față momentului, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joia aceasta.

Tot atunci, curajosul jurat se va “împrieteni” cu un piton albinos de patru metri, pe care Loren îl va aduce pe scenă, în cadrul numărului său. După ce îl va mângâia, Dorian își va pune pitonul pe umeri, spre disperarea Alinei Eremia care, văzându-l că se îndreaptă spre ea, fuge de la masa juriului.

“Să nu îndrăzniți să-l puneți pe mine, că ies din platou!”, amenință ea, în timp ce Dorian o urmărește cu șarpele pe umeri.

Cum se va încheia acest episod, telespectatorii Antenei 1 vor vedea joi, 8 decembrie, de la ora 20.30, în Finala de popularitate a show-ului “Next Star”, prezentat de Dan Negru.

×