x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce isi mai doresc VIP-urile de la viata

Ce isi mai doresc VIP-urile de la viata

15 Noi 2004   •   00:00

MONDEN
INTALNIRE COSMICA - Pepe ar vrea sa bea o bere cu prietenii pe Luna Am fost curiosi sa vedem care sunt fanteziile starurilor autohtone, ce mai vor ele de la viata in afara de celebritate si de bani.
ADRIAN VADUVA

Click pentru a mari imaginea
VISE, VISE. Daca Moga a ajutat-o sa devina o cantareata de top, Cream isi doreste sa ajunga la Hollywood
Costi Ionita considera ca faima internationala nu este atat de greu de atins. Prin urmare, daca cineva i-ar spune ca ii poate indeplini o dorinta, aceasta ar fi sa viziteze spatiul. "Visul meu este sa vad Pamantul din spatiu, precum miliardarii, timp de 24 de ore. Aceasta este tot ce-mi doresc. Cred ca banii si recunoasterea mondiala pot deveni realitate, cel putin in cazul meu", ne-a declarat constanteanul.

AERIAN. Probabil ca manelistul are impresia ca stilul de muzica oriental-balcanic, care l-a facut cunoscut in Romania, va deveni peste cativa ani la fel de apreciat si in Occident. Oare vom trai sa le vedem pe reprezentantele sexului frumos din Germania sau Anglia dand din buric, in timp ce Costi le canta "Offffff viata mea"? Pepe isi doreste, nici mai mult, nici mai putin, decat sa bea o bere cu prietenii pe.... Luna: "As vrea sa merg pe Luna. Sa fiu impreuna cu totii amicii mei si sa bem o bere acolo pe o terasa. Ar fi extraordinar". Probabil ca Pamantul s-a dovedit a fi neincapator pentru spiritul sau aventurier si doar spatiul cosmic il mai poate salva pe cantaret de plictiseala.

PRAGMATIC. Andi Moisescu si-ar dori sa intre in topul milionarilor din Romania. Nu inseamna ca vrea sa intre in afaceri, ci sa fie doar unicul mostenitor al lui Iosif Constantin Dragan (n.r. - cel care domina de ani buni topul celor mai bogati oameni de afaceri romani): "Este foarte trendy in Romania sa ai milioane de dolari in cont. Tocmai de aceea, mi-as dori sa fiu unicul mostenitor al lui Iosif Constantin Dragan".

Cream viseaza la consacrarea internationala. Vedeta damboviteana isi doreste sa ajunga la Hollywood, ca sa aiba parte de recunoastere internationala. Ex-componenta formatiei Candy spera ca si peste Ocean sa existe un Marius Moga care s-o impuna pe piata americana.

MOSTENITOR

"Este trendy in Romania sa ai milioane de dolari in cont. Tocmai de aceea mi-as dori sa fiu unicul mostenitor al lui Iosif Constantin Dragan" Andi Moisescu

LA O BERE

"As vrea sa merg pe Luna. Sa fiu impreuna cu totii amicii mei si sa bem o bere acolo pe o terasa. Ar fi extraordinar" Pepe

MILIARDAR

"Visul meu este sa vad Pamantul din spatiu, precum miliardarii, timp de 24 de ore. Aceasta este tot ce-mi doresc" Costi Ionita
×
Subiecte în articol: antimonden