x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce nu stiati despre: Balan

Ce nu stiati despre: Balan

28 Mai 2006   •   00:00

Cu doar trei ani inainte de a ajunge vedeta cu trupa Andre, solista Andreea Balan isi petrecea vacantele de vara la bunici, in Albesti



Cu doar trei ani inainte de a ajunge vedeta cu trupa Andre, solista Andreea Balan isi petrecea vacantele de vara la bunici, in Albesti Cu doar trei ani inainte de a ajunge vedeta cu trupa Andre, solista Andreea Balan (foto) isi petrecea vacantele de vara la bunici, in Albesti: "Trei luni stateam acolo, ma lasau ai mei in vacanta, iar eu incercam sa le fiu de ajutor bunicilor, desi nu aveam mai mult de 10 ani. Dadeam de mancare la porci si la gaste, maturam curtea, lucruri d-astea, mai usoare. Mi-era insa cam rusine sa iau vaca de pe camp. Mai ales in primele zile, cand se incapatana sa nu ma asculte. Cu timpul, nu mai era nevoie sa o trag de sfoara. De cum ma vedea, stia ca trebuie sa se intoarca acasa, asa ca o pornea singura pe drum. Ca bonus, pentru ca faceam treaba buna, bunicii ma lasau la balta, sa fac plaja, impreuna cu fetele din sat".
Andreea isi aminteste amuzata de acest capitol din viata ei: "Mai merg pe la bunici, ce-i drept, mai rar, dar sunt convinsa ca ar rade tot satul de mine daca as mai iesi cu vaca la plimbare".

×
Subiecte în articol: antimonden