x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce parere buna au vedetele despre ele

Ce parere buna au vedetele despre ele

15 Noi 2004   •   00:00

MONDEN
ADUNARE - Show-biz-ul e plin de personalitati glumete si modeste Fiecare om are calitati si defecte. Este aproape imposibil sa te caracterizezi doar in cateva vorbe. Si totusi multe dintre vedete au reusit sa-si faca o descriere in trei cuvinte. Iata ce-a iesit.
CATALINA IANCU

Click pentru a mari imaginea
LA VEDERE. Oana Zavoranu se uita in oglinda si constata ca e tanara si nelinistita. Pana sa-l intalneasca pe Pepe, era singura si disponibila
Avem artisti tineri si nelinistiti, VIP-uri ambitioase, orgolioase si incapatanate, vedete pasionale, sentimentale si romantice, dar si cantareti sugubeti, interpreti nebuni si grasuti, solisti imprastiati, stresati, tupeisti, umoristi mofluzi, aroganti si artagosi. Si cantarete talentate. Dar mai ales modeste. Mare-i gradina ta, Doamne!

TINERE SI SOCIABILE. Dupa despartirea de Cove, Oana Zavoranu s-a descris in doua cuvinte: "singura si disponibila". Primul care i-a iesit in cale a facut-o sa-si schimbe optiunea. Oana nu mai e disponibila, e cu Pepe. Drept dovada ca l-a refuzat pe Mutu. Acum e "tanara, nelinistita si pasionala". Monica, roscata de la Candy, se autodefineste ca fiind "sociabila, sincera si vesela". Iar Issa, iubita Elegance a lui Costi Ionita, e "dinamica, ambitioasa si sensibila". Adriana Titieni crede ca e o persoana "energica, luptatoare si comunicativa". Daca a reusit sa impace si cariera, si familia, caracterizarea i se potriveste. Catrinel Sandu spune ca este "ambitioasa, ordonata si planificata". Si mai sustine ca nu e blonda. Dar asta numai la emisiunea cu acelasi nume, pe care o prezinta la National Tv.

SUGUBETI. Gabriel Cotabita nu prea stie ce sa spuna despre calitatile lui. "Nu stiu daca am. Uneori calitatile pot fi defecte pentru ceilalti. Cred, de exemplu, ca sunt o persoana foarte sociabila, iar multi spun ca sunt arogant, increzut! Cred ca sunt sensibil, iar altii spun ca sunt cinic si insensibil. Prin urmare, cred ca sunt sensibil, analitic si… sugubat". Desi toata lumea are impresia ca Fizz e fitos, ei bine, nu-i chiar asa. Solistul cu blana se considera mai degraba "ambitios, puternic si glumet". Mihai Sturzu, de la HI-Q, e… "exasperant de optimist". Si "increzator in oameni. In toti oamenii". Cristi Gretcu zice ca e "mofluz, arogant si artagos". O asemenea caracterizare nu seamana deloc cu "Ion Iliescu", personajul pe care-l interpreteaza in Divertis.

AMBITIOSI. Cabral se descrie ca fiind "hotarat, ambitios si dinamic", iar Viziru, pe langa faptul ca-i ambitios si orgolios, e "foarte direct, prieten devotat si uneori timid". Pepe e "orgolios, incapatanat, sensibil" si, in plus, "romantic extrem". Dintre "parlamentari", numai lui Doru Isaroiu nu-i place sa vorbeasca despre el. Ceilalti colegi chiar au simtul umorului. Basistul Mihai Dumitrescu e "aspru, dar dulce". Chitaristul Vlad Oprea e "destept, frumos, serios si… foarte modest", claparul Mihai Ivan e "onest, sincer si indragostit", iar basistul Sorin Vasile e "calculat, imprastiat si stresat".

Surorile Bambi nu seamana deloc intre ele. Nici fizic, nici la caracter. Bruneta Denisa e "nebunatica, tupeista si modesta", iar blonda Raluca e "calma, stilata si talentata". Adrian fost copil, fost Minune si actual de Vito zice ca e "volubil, spontan si galant". Oare stie ce inseamna? In orice caz, a zis ca e si glumet. Sorin Mitrea (ex-Ro-mania) zice ca e "optimist, sociabil si nonconformist", iar Romica Tociu "optimist, energic si ambitios". Gina Pistol se considera "modesta, sociabila, glumeata" dar si "extrovertita si placuta". Asta cred ei despre ei. Cum ii percepe publicul? Asta e deja o alta poveste…

UN BERBEC DE GASCA SI MUNCITOR
Click pentru a mari imaginea
Cand scrie, Mihaela Tatu (foto) parca vorbeste. Adica nu se mai opreste. Din CV-ul ei de pe Internet putem alege, fiindca Mihaela le zice, nu se-ncurca. Si impusca doi iepuri dintr-un foc. Scrie si ce-a fost la inceputul carierei, si cum e, intr-un singur cuvant: "muncitoare". Si continua: "punctuala, de gasca, Berbec prin definitie, impulsiva, generoasa, intelegatoare, uneori prea intelegatoare, incapatanata, vesela, toleranta, confidenta perfecta".

.

×
Subiecte în articol: antimonden