x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce rochie de mireasa ar putea imbraca Meghan Markle?

Ce rochie de mireasa ar putea imbraca Meghan Markle?

28 Noi 2017   •   20:02
Ce rochie de mireasa ar putea imbraca Meghan Markle?

Iesind in fata presei dupa ce opinia publica a fost anuntata in legatura cu logodna printului Harry cu Meghan Markle, actrita americana purta un palton purtand semnatura firmei Line the Labe.

 

Cateva ore mai tarziu, site-ul brandului canadian s-a blocat, practic, din cauza numarului prea mare de vizitatori. Ceea ce demonstreaza, odata in plus, ca, trecand peste tot si toate, lumea traieste povestea de dragoste a celor doi tineri, urmarind atent cum se imbraca tanara femeie, mai ales in ajunul nuntii regale.

Conform anuntului oficial, ceremonia prin care cei doi isi vor uni destinele se va desfasura in primavara anului viitor. Pentru unii e mult, dar pentru Meghan e cam din scurt. Trebuie sa-si gaseasca rochia ideala, crede BBC.

Intr-un interviu acordat revistei Hello!, Markle a recunoscut ca si-ar dori o rochie de mireasa simpla, clasica. Pe de alta parte, comentand un episod din serialul "Suits", unde eroina interpretata de viitoarea sotie a printului Harry probeaza mai multe rochii de mireasa, Meghan a declarat: "Personal, as fi preferat niste modele mai originale sau moderat-romantice".

"Are totala libertate. A filmat in rochii semnate Erdem si Antonio Berardi. Erdem are acele elemente originale de design, care-i plac lui Meghan. Ar putea fi una dintre variante", a apreciat comentatorul de moda al publicatiei Grazia Daily. Pe de alta parte, creatorul britanic Antonio Berardi este recunoscut pentru siluete clasice.

"Mi-o pot imagina, de asemenea, in ceva mai minimalist, precum o rochie Emilia Wickstead, unul dintre cei mai indragiti creatori de moda ai ducesei de Cambridge, Kate Middleton, sotia fratelui mai mare al printului Harry", continua autorul materialului din Grazia Daily.

Judy Davis, producatorul show-ului Entertainment Tonight Canada considera, la randul ei, ca nunta va avea ceva canadian. Tara unde Markle a petrecut mai bine de sase ani, lucrand la serialul "Suits". Davis spune ca, dupa ce Meghan a aparut, la "Invictus games" in blugi rupti, a fost o adevarata goana dupa respectivul model de pantaloni. "Au devenit o trasatura caracteristica a modei urbane", a explicat Davis, mentionand ca, in perioada cat a locuit la Toronto, Markle a figurat pe lista celor mai influenti oameni ai orasului, in versiunea revistei Life!

Davis este de parare ca pentru nunta cu siguranta va fi folosit unul dintre brandurile de elita din SUA sau Canada. "In viata de zi cu zi, Meghan se imbraca destul de lejer, dar cu gust, cu farmec. In realitate, ea este opusul eroinei sale din Suits, care poarte numai tinute facute la comanda".

"Eu cred ca rochia de mireasa a lui Meghan va fi clasica, dar moderna si structurala. Va opta in favoarea unui brand diplomatic - britanic sau american. Probabil, va alege matase, dar rochia cu siguranta va fi moderna", a apreciat Christine Ross, redactorul blogului Meghan's Mirror, dedicat in totalitate tinutelor vestimentare ale actritei.

Mark Niemierko, unul dintre cei care organizeaza nuntile personalitatilor, recunoaste ca, deocamdata, nu isi imagineaza cum va fi nunta regala. "Ar putea alege Wera Wang sau Oscar de la Renta. Elegante si traditionale sunt, in egala masura, rochiile semnate Monique Lhuillier", afirma Niemierko, enumerand trei dintre cele mai respectate case de moda din SUA.

"Daca este sa vorbim despre marcile britanice, ar ptuea fi Christopher Bailey, de la Burberry. Sau Stella McCartney, foarte apropiata de Meghan din punct de vedere etic", explica Niemierko."Indiferent de alegerea lui Meghan, un singur lucru conteaza. Faptul ca va fi o nunta din dragoste. Ce poate fi mai frumos!", a concluzionat expertul in nunti.

×
Subiecte în articol: nunta rochie mireasa meghan markle