x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Ce se naşte din părinţi celebri...

Ce se naşte din părinţi celebri...

de Anca Stanescu    |    22 Iul 2007   •   00:00
Ce se naşte din părinţi celebri...
Sursa foto: Marin Raica/

Parafrazănd proverbul "Ce naşte din pisică şoareci mănăncă", am putea spune că odraslele de VIP-uri işi concurează părinţii la capitolul celebritate.

Parafrazănd proverbul "Ce naşte din pisică şoareci mănăncă", am putea spune că odraslele de VIP-uri işi concurează părinţii la capitolul celebritate.

Sunt celebri mai ales datorită faptului că sunt odrasle de VIP. Aşa că primii lor ani arată cu totul altfel faţă de cei ai altor copii.

Tot lapte beau, tot pamperşi "mănăncă", tot in premergător invaţă să facă primii paşi. Ce au in plus? O doză de celebritate pe care au primit-o o dată cu certificatul de naştere... sau actul de adopţie.

EMOŢII EXTREME. Dylan, băiatul Nadiei Comăneci, a fost celebru pentru căteva zile şi in Romănia. Adus in ţara de baştină a mamei ca să i se taie moţul după datina de aici, prichindelul a ales ca obiect tocmai mingea de fotbal. Asta după ce, in prealabil, a demonstrat că este bun la dat pase cu piciorul. Din doi gimnaşti nu putea să iasă totuşi un funcţionar! David, băieţelul Luminiţei Anghel, este de o mare hărnicie. Pe bune! Diferite evenimente mondene sau culturale beneficiază şi de ajutorul şi implicarea lui. Cel puţin de cănd este in vacanţă... Pare a avea veleităţi manageriale, dar cine ştie ce-i va rezerva viitorul, in ceea ce priveşte domeniul profesional?

Maya, fetiţa lui Teo Trandafir, şi-a făcut mama să plăngă in hohote incă de la botez. De fericire insă... Oricum, e o realizare, nu?, să scoţi lacrimi, fie ele şi de bucurie, din ochii surăzători şi optimişti ai showbizzului. Teo Trandafir are in plan să-i aducă, atăt căt poate de repede, şi un frăţior. Să vezi atunci emoţii pe toţi...

PRIN FOC ŞI PARĂ. Un copil celebru incă inainte de a se fi născut este fiul Romaniţei Iovan, devenit cunoscut şi prin ceea ce au trecut părinţii săi inainte de a-l avea. A fost aşteptat aşadar ca o minune, care, iată, s-a produs, implinind viaţa creatoarei. Cine spune că soarta nu iţi oferă compensaţii?

Un alt copil celebru inainte de a deschide ochii pe lume, prin prisma imensei mediatizări la care a fost supusă sarcina mămicii şi apoi naşterea, este Irina Columbeanu. Are abia 6 luni şi deja a fost familiarizată cu muzica de operă şi cu discursurile lui Liiceanu. Ne aşteptăm ca atunci cănd i se va tăia moţul să susţină şi nişte dizertaţii pe aceste teme. O fetiţă eroină este cea a creatoarei Rita Mureşan, care a salvat viaţa unui copil cu preţul sănătăţii ei. Mai rar asemenea gesturi! Se pare insă că acum lucrurile s-au rezolvat, iar copilul va avea o viaţă normală. Sonia, fiica Dorinei Chiriac şi a lui Florin Piersic Jr, şi-a cucerit amăndoi părinţii. Ce performanţă, incă de la o vărstă fragedă! "Totul e pentru ea", sună deviza mămicii actriţe. Oare va duce mai departe tradiţia artistico-teatrală a familiei?

Deşi a avut o sarcină cu probleme, Dana Nălbaru se bucură acum din plin de fetiţa ei, Sofia. Micuţa o face să fie măndră, iar căntăreaţa a decis să-şi sprijine puiul necondiţionat, in orice va decide să facă. Asta-i o adevărată piatră de incercare pentru părinţi, dar poate că Dana se va descurca cu bine.

PLIMBĂREŢUL. Deşi mai are de aşteptat căteva luni pănă să iasă din burtică, pruncul Adrianei Bahmuţeanu este foarte plimbăreţ. Ii place să asiste pe la toate botezurile, nunţile şi aniversările posibile. Dacă acum e aşa, vă daţi seama ce agendă incărcată va avea cănd va veni pe lume... Nu ne indoim că se va naşte deja pregătit să dea declaraţii, să se plimbe incoace şi incolo şi… să facă frumos atunci cănd fotoreporterii se vor năpusti asupra lui.

×
Subiecte în articol: antimonden