x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cearta pe nume in lumea manelelor

Cearta pe nume in lumea manelelor

09 Sep 2004   •   00:00

Interpretul Nicolae Guta a fost protagonistul mai multor scandaluri in intortocheata lume a manelistilor. Anul trecut s-a balacarit cu Adi Minune, pe coroana, ca acum sa il ia in vizor pe Liviu Guta.

SIMONA ECOVOIU

E incomod ca doi solisti sa poarte acelasi nume de scena. Cine mai stie care e Nicolae sau Liviu Guta? Fanii retin Guta si atat! Si, de aici, incepe balul…

AJUTOR. Reclamantul sustine ca numele de familie al lui Liviu este Mititelu, nicidecum Guta, cum apare pe afise. Nicolae se simte calcat pe coada, mai ales ca Liviu a ajuns sa cante cu ajutorul lui: "M-a cautat cu ceva timp in urma si m-a rugat sa-l ajut sa debuteze. Am facut pentru el tot ce e omeneste posibil, dar nu credeam ca va ajunge sa calce pe cadavre. In plus, peste tot se prezinta ca fiind fiul meu. Cum naiba sa-i fiu tata cand eu am 33 de ani, iar el vreo 25? Daca a vazut ca lumea face socoteli, a schimbat placa, zicand ca e un nepot. Nu credeam ca va ajunge sa faca chestii d-astea", se plange Nicolae Guta de fostul lui elev.

INVIDIE? Cica ar mai fi probleme si cu invitatiile la nunta si la spectacole si ca, in ultima vreme, in locul lui Nicolae apare, culmea!, Liviu. Banuim insa ca, la mijloc, este vorba de… invidie. Stim foarte bine cu totii ca Daniela Gyorfi si Liviu Guta au dat lovitura, in aceasta vara, cu hit-ul "De ce ma minti?", caseta inregistrand vanzari-record. In paralel, Nicolae Guta nu a avut un sezon estival pe masura. Manelistii vor organiza, in curand, premierea celui mai tare solist al anului, astfel ca sunt sanse mari ca ravnita coroana si titlul de rege al manelelor sa-i revina lui Liviu. Deci, nu e intamplator tot acest balci. O fi Liviu vinovat ori ba, doar el stie, cert este ca vocea il ajuta si si-a castigat fani, nu gluma! Unii sustin ca muzica lui s-ar fi vandut la fel de bine si daca nu-si schimba numele de scena. Nicolae Guta mai adauga si faptul ca tizul sau ii face numele de ras: "Liviu canta manele porcoase, nu ca mine, de suflet. Imi face numele de ras, ce mai! Cred ca baiatul asta e bolnav cu capul!".

GAFA. La emisiunea Lianei Stanciu (B1 TV), de marti seara, fusesera invitati ambii solisti, numai ca Liviu n-a onorat invitatia. Se simte cu musca pe caciula? N-a vrut sa-l infrunte pe cel pe care, odinioara, il venera? Amuzant ni s-a parut faptul ca Liana i-a tinut partea doar invitatului prezent, Nicolae. Initial am crezut ca moderatoarea iubeste manelele. Dar a dat cu batu’-n balta, cu urmatoarea declaratie: "Nu stiu ce versuri aveti fiecare. In nemernicia mea, domnule Nicolae Guta, nu v-am ascultat nici o melodie!". Ha! Cum poti rea-liza o emisiune pe aceasta tema daca nu te documentezi, cat de cat?

Am incercat, in zadar, sa aflam si punctul de vedere al lui Liviu, dar solistul a fost de negasit. In schimb, i-am cerut parerea, in legatura cu acest scandal, Danielei Gyorfi, partenera de scena a acestuia: "Il cunosc pe Liviu altfel decat il stie Nicolae. E colegul meu si noi am colaborat bine. E un baiat de treaba. Prefer insa sa nu ma bag in acest scandal. Nu-l mai cautati pe Liviu, caci e plecat in strainatate".

Se pare ca nu intamplator Nicolae Guta canta cu foc piesa: "Perversa-i lumea si rea".

FRATIE

"Il cunosc pe Liviu altfel decat il stie Nicolae. E colegul meu si noi am colaborat bine. E un baiat de treaba. Prefer insa sa nu ma bag in acest scandal. Nu-l mai cautati pe Liviu, caci e plecat in strainatate" - Daniela Gyorfi

GENEROS

"M-a cautat cu ceva timp in urma si m-a rugat sa-l ajut sa debuteze in muzica. Am facut pentru el tot ce e omeneste posibil, dar nu credeam ca va ajunge sa calce pe cadavre" - Nicolae Guta
×
Subiecte în articol: antimonden nicolae liviu guta nicolae guta