x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cel mai nou cuplu din showbiz. Cine este actualul partener al Shakirei

Cel mai nou cuplu din showbiz. Cine este actualul partener al Shakirei

de Redacția Jurnalul    |    20 Iul 2023   •   21:30
Cel mai nou cuplu din showbiz. Cine este actualul partener al Shakirei
Sursa foto: Hepta

După ce a fost văzută în compania mai multor nume celebre după despărțirea de fotbalistul spaniol Gerard Pigue, Shakira pare că și-a găsit un nou partener.

Ea a mai apărut alături de Tom Cruise sau Lewis Hamilton, dar acum indiciile arată că ar putea forma un cuplu cu basketbaistul american, Jimmy Butler. 

Shakira are doi copii cu fundașul Barcelonei anul trecut, de care s-a despărțit după o relație de un deceniu. Cântăreața columbiană a fost afectată de separare.

Acum presa se întreabă dacă între Shakira și Jimmy Butler este o poveste de dragoste, deși între ei există o diferență de vârstă de 13 ani. 

Artista a fost văzută de mai multe ori în compania sportivului de 33 de ani, recent fiind suprinși în timp ce luau cina împreună la Novikov Restaurant & Bar din Londra.

„Au ieșit de câteva ori, dar totul este foarte recent, și este prea devreme pentru a spune dacă există potențial pe termen lung acolo”, a scris presa străină.

Cei doi se cunosc de puțin timp și totul a început de la urmărirea reciprocă pe rețelele sociale. Cei doi băieți ai Shakirei, Milan, de 9 ani, și Sasha, de 7 ani îl admiră d e mult timp pe basketbalist. 

Jimmy Butler este atacant la Miami Heat din NBA și a fost de 6 ori NBA All-star, de 5 ori NBA All-Defensive și medaliat cu aur olimpic. A fost selectat de Chicago Bulls cu a 30-a alegere generală în draftul NBA 2011.

Porecla sa „Jimmy Buckets” i-a fost dată de mass-media și de public. Este considerat un adversar puternic deoarece are o atitudine agresivă pe teren, dar și în afara lui, scrie spynews.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: shakira jimmy butler