x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cindy Crawford vine in Romania luna viitoare

Cindy Crawford vine in Romania luna viitoare

07 Iul 2005   •   00:00
Cindy Crawford vine in Romania luna viitoare

Tot mai multe staruri internationale pun piciorul, in aceasta vara, pe plaiurile mioritice. Printre acestea se numara si Cindy Crawford, care va vizita Romania in perioada 26-29 august.
Frumoasa blonda va participa la campania umanitara "O sansa la viata", destinata strangerii de fonduri pentru copiii romani bolnavi de leucemie.

Celebrul top model va vizita cateva spitale unde sunt tratati bolnavii de leucemie. Cindy s-a implicat in aceasta actiune de binefacere deoarece fratele ei a incetat din viata la varsta de 4 ani, doborat de aceeasi boala.

FAMILISTA. Dupa o anumita varsta, mai toate fotomodelele se orienteaza catre campanii umanitare. Cindy Crawford are 39 de ani si este un mare succes ca purtator de cuvant pentru organizatii de caritate. Ea s-a nascut in localitatea DeKalb (Illinois), intr-o familie modesta, si a debutat in cariera de fotomodel la varsta de 15 ani. La 30 de ani a devenit cel mai bine platit model din lume. A avut diverse aparitii in seriale si show-uri tv, dar si in doua productii cinematografice: "Fire Game" si "Catwalk".
In viata de zi cu zi, Cindy este o familista convinsa. Dupa o prima casnicie esuata cu actorul Richard Gere, Cindy s-a intors la prima sa iubire, Rande Gerber - proprietarul unui lant de restaurante din New York, cu care are doi copii.

×
Subiecte în articol: antimonden cindy