x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Colecţie - Voaluri şi măsuţe retro

Colecţie - Voaluri şi măsuţe retro

de Anca Stanescu    |    27 Apr 2007   •   00:00
Colecţie - Voaluri şi măsuţe retro

Aşa cum există "ceaiul de la ora cinci" (sau, mai corect spus, 17:00), ar trebui să existe şi "moda de la ora 20:00". De ce? Pentru că la această oră se desfăşoară cele mai multe lansări.

Andreea Esca a stat in faţă

Aşa cum există "ceaiul de la ora cinci" (sau, mai corect spus, 17:00), ar trebui să existe şi "moda de la ora 20:00". De ce? Pentru că la această oră se desfăşoară cele mai multe lansări.

"Sunteţi toate imbrăcate? Ia să vedem, pe care o strang cizmele? Haideţi, veniţi in spate!", au fost ultimele intrebări şi "indicaţii" pentru manechinele care miercuri, 25 aprilie, in club Fratelli, au prezentat noua colecţie a Elenei Perseil. După o ultimă repetiţie pe scenă, fetele s-au retras pentru micile retuşuri de dinaintea defilării propriu-zise. Aceasta a inceput cu o intarziere de 40 de minute, semn că incă mai erau ceva lucruri de pus la punct. Intre timp, in sală şi-au făcut apariţia şi nişte VIP-uri, aşa cum stă bine unui eveniment monden. Amalia Enache a fost asaltată practic de fotografi, care nu o lăsau nici măcar să clipească in linişte. Andreea Esca a venit insoţită de soţul său, Alexandre Eram, şi a acordat cateva interviuri care au făcut-o să se distreze la maximum. A luat loc apoi in primul rand, pentru a nu pierde nimic din prezentare. Make-up artistul Alexandru Abagiu nu putea rata un astfel de eveniment, strans inrudit cu "felia" lui profesională.

ORA 20:40. Primele manechine au inceput să defileze pe scenă. Ţinutele, majoritatea lejere, all black sau in combinaţii inedite de culori şi modele, au fost reprezentate la inceput de rochii scurte, cu talie inaltă. Topurile cu bretele, peste bluze negre, au fost un alt laitmotiv al colecţiei. Au urmat modele de rochii mulate pe corp, in culori pastelate sau nuanţe de roz, grena, vernil şi gri-bej. Voalurile transparente adăugau mister şi dădeau creaţiilor o notă de inedit. Colecţia a fost incheiată de rochii lungi in culori vii, pline de prospeţime.

DE EFECT. Pe scenă au fost amplasate două măsuţe de toaletă, cu design clasic. In timpul defilării, manechinele se opreau, pe rand, la aceste obiecte de mobilier. Visătoare sau pur şi simplu relaxate, acestea alegeau dintre lucrurile găsite acolo - şiraguri de mărgele, oglinzi - pe cele care le atrăgeau atenţia. Răgaz suficient pentru privitori să admire in voie creaţiile purtate de manechine, pe care altfel le-ar fi inregistrat in fugă, aşa cum se obişnuieşte la mai toate prezentările.

ORA 21:00. Pe scenă intră Elena Perseil, care se inclină modest in faţa celor prezenţi. Aplauzele insoţesc tabloul de final al prezentării: creatoarea, obosită, dar mulţumită, insoţită de manechinele sale.

×
Subiecte în articol: antimonden