x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Comicii se joaca de-a tata

Comicii se joaca de-a tata

09 Noi 2004   •   00:00

Romica Tociu si Cornel Palade lucreaza impreuna de peste 15 ani. Timp in care, ce-i drept, s-au mai si certat. Una peste alta, le place sa vorbeasca despre copiii lor, pe care ii mai si taxeaza cand fac greseli.

SIMONA ECOVOIU

PARTENERI. Tociu si Palade au o "casnicie" perfecta pe sticla
Este o adevarata placere sa stai de vorba cu cei doi comici care semneaza condica la supercomedia "Nationala de bere" (National TV). Nu se sfiesc, ca altii, sa vorbeasca despre viata de familie. De pilda, am aflat ca Andrada, fiica lui Cornel Palade, in varsta de 16 ani, a trebuit sa se transfere la alt liceu, deoarece profesorii parca se vorbisera sa-i faca viata un calvar: "Fiica mea invata bine, dar nu stiu ce naiba au avut cu ea profii de la Liceul «G. Cosbuc», unde a invatat o vreme. Probabil, se ofticau ca nu mergeam la sedinte ori ca nu le aruncam gaina pe masa. M-am vazut nevoit sa o transfer in alta parte".

SOACRA DULCE. Lasand scoala deoparte, Cornel ne-a dezvaluit ca fiica sa are personalitate, nu gluma: "Fata asta are un fix. Nu mananca mai nimic, de teama de a nu se ingrasa. Vrea sa arate bine, mai ales ca in fiecare sambata merge sa danseze in discoteca. Si m-am minunat sa o aud ce bine canta. Deh, vrea sa se faca actrita, imi calca pe urme!". Romica Tociu are doi copii, Catalin (10 ani) si Daria (2 ani), si, dupa spusele actorului, sunt atat de frumosi incat pana si el se mira: "Mai, nu stiu cu cine seamana, cu mine in nici un caz!", spune el cu modestie. Catalin este elev in clasa a III-a, la o scoala unde invata si limba engleza: "Si, daca le merge bine copiilor, acesta e mai ales meritul soacrei mele, care s-a mutat la noi. Fara ea as fi fost un om mort!". Ei, uite ca vorba "soacra, poama acra" nu e valabila chiar in toate cazurile. Cand se supara pe Andrada, Palade o arde la buzunar, adica n-o mai finanteaza. Iar Romica are alta tactica cu fiul lui: "Ii scot calculatorul din priza si gata, ma asculta!".

TENSIUNE. Cei doi actori s-au mai si certat in acesti ani, dar nu din cauza femeilor: "Ne luam de la chestii de serviciu, dar ne trece repede. Nicidecum nu am dorit vreodata sa ne despartim, asa cum s-a mai scris prin ziare". Cornel Palade se aprinde rau in timpul filmarilor, chiar pune suflet in ceea ce face, asa ca stresul a inceput sa-si spuna cuvantul: "Cand ma supar sau sunt foarte obosit, inima o ia razna, tensiunea se ridica la 18. Doctorii m-au sfatuit sa iau pastile".

REGRET

"Singurei am alergat de nebuni. Am dat telefoane in stanga si-n dreapta, ne-am dus unde se agata harta in cui, chiar si bolnavi, eram mai mult pe drumuri decat pe-acasa, nu ne-am permis nici macar un concediu. Altii stau in pat si asteapta sa-i caute impresarul. Si, culmea, se lauda ca au mai multi bani decat noi. Pacat ca nu mai jucam la Teatrul «Constantin Tanase»!" - Tociu si Palade, actori de comedie

BATAIOSI
Romica si Palade au sustinut spectacole prin toate catunele: "Am fost intr-o iarna la o Casa de Cultura din Moldova. Aveam doar o camasa pe noi si crivatul fluiera pe la usi. Spectatorii ne aplaudau cu manusile in maini. Nu le vedeam nici fetele, fiindca aveau fulare la gura". Ei n-au asteptat sa le bata cineva la usa pentru a-i chema la un show: "Singurei am alergat de nebuni. Am dat telefoane in stanga si-n dreapta, ne-am dus unde se agata harta in cui, chiar si bolnavi, eram mai mult pe drumuri decat pe-acasa, nu ne-am permis nici macar un concediu. Altii stau in pat si asteapta sa-i caute impresarul. Si, culmea, se lauda ca au mai multi bani decat noi". Regretul lor? "Pacat ca nu mai jucam la Teatrul «Constantin Tanase»!"

×
Subiecte în articol: antimonden