x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden CONCERT LA CLUJ - Paraziţii sprijină Personal

CONCERT LA CLUJ - Paraziţii sprijină Personal

09 Noi 2008   •   00:00
CONCERT LA CLUJ - Paraziţii sprijină Personal

Paraziţii (foto), Neko şi La Familia se deplasează "personal" la Cluj-Napoca, pentru a participa la concertul de relansare a trupei clujene "Personal". Evenimentul, în cadrul căruia va avea loc şi lansarea albumului "Exemple", va avea loc în clubul "Midi" din Cluj-Napoca, la 28 noiembrie, de la ora 22:00.



Rabie şi Kido, adică cei doi membri ai "Personal", pregătesc şi o "carte de vizită" a noului album, adică un videoclip pentru piesa "Ţine pasu’", înregistrată împreună cu Iony. Clujenii şi-au făcut calculele astfel încât videoclipul să fie bun de difuzat cu o săptămână înaintea concertului. Trupa Personal s-a format în ianuarie 2004, la iniţiativa lui Rabie.

Până în 2006 grupul a compus aproximativ 20 de piese, care nu au fost însă lansate oficial. Primul album – "În suspans" – datează din octombrie 2006.

În acelaşi an, Rabie şi Kido au înregistrat piesa "În cartier", care a fost inclusă în coloana sonoră a filmului "Înapoi în cartier". În 2007, trupa Personal a compus piesa "Numai U", în colaborare cu DJ MAKA de la Camuflaj, melodie dedicată clubului sportiv Universitatea Cluj, şi a lansat albumul "Amprente urbane".

×
Subiecte în articol: antimonden