x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Contraataca lumea!

Contraataca lumea!

04 Noi 2004   •   00:00

Ionut a ajuns pe ultima suta de metri cu primul sau album de muzica usoara. Acesta cuprinde zece piese, in prima auditie, compuse de Nicolae Caragia si interpretate, in patru limbi straine, de vedeta Antenei 1.

ROXANA I. ANCUTA

PLANURI. Ionut Dolanescu isi doreste o cariera internationala de succes
Pentru ca materialul muzical i-a fost comandat de o tanara si prospera afacerista stabilita in America, in prima faza, in zece mii de exemplare, prezentatorul emisiunii "Folclorul contraataca" isi va lansa produsul intai la New York, la inceputul lunii decembrie, dupa care si in Romania, imediat dupa Sarbatorile de iarna.

TRAGEDIE. "Albumul trebuie sa fie gata in jurul datei de 15 noiembrie, dar, din pacate, s-au suprapus niste evenimente neplacute. Fratele meu, Dragos, si-a pierdut sotia (n.r. - in varsta de 24 de ani), in Spania, incident care m-a cam dat peste cap. Tragedia s-a intamplat acum aproape doua saptamani, cand ea a nascut un baietel, iar, la cinci zile dupa aceea, a murit. Eu cred ca a fost o eroare a doctorilor... Oricum, este foarte bizar ce s-a intamplat, pentru ca ea insasi era doctorita - era studenta in ultimul an la medicina - si, culmea ironiei, si tatal ei este tot medic. Anul acesta urmau sa se casatoreasca in Costa Rica, dar iata ca destinul a fost crud cu ei. Tragic... asta este... ", ne-a povestit, cu regret, Ionut Dolanescu. Dar, cu bune si cu rele, viata merge mai departe.

ANGLIA. De numai cateva zile, Ionut tocmai s-a intors de la Londra, unde a avut o auditie de muzica clasica pentru un impresar englez. "Auditia a mers foarte bine si am acolo niste sustinatori care mi-au promis ca ma vor prezenta unor personalitati din Londra. Sper sa reusesc sa depasesc granitele Romaniei, de fapt acesta este si visul meu. Vreau sa gasesc un agent in strainatate, care sa ma reprezinte fie in America, fie in Europa Occidentala. Vom vedea daca voi reusi pana la urma". Ionut Dolanescu trece printr-o perioada destul de aglomerata pe plan profesional, daca mai punem la socoteala si filmarile pentru Craciun si pentru Revelion de la Antena 1, ale emisiunii pe care o prezinta in tandem cu Andreea Banica, motiv pentru care a amanat lansarea albumului pentru inceputul anului 2005. "Deja se lucreaza la grafica acestui album, la New York, si se pare ca voi sustine si un concert acolo, o data cu lansarea CD-ului".

PIESA NOUA

"Zilele trecute, Nicolae Caragia mi-a scris o piesa foarte frumoasa, pentru iarna, pe versurile lui Grigore Vieru, om de care ma leaga o afectiune sufleteasca deosebita"

CONTRACT

"Un alt eveniment important din viata mea este faptul ca Antena 1 s-a gandit a-mi prelungi contractul pentru inca doi ani, ceea ce ma face foarte fericit"

DORINTA

"Sper sa reusesc sa depasesc granitele Romaniei, de fapt acesta este si visul meu. Vreau sa gasesc un agent in strainatate, care sa ma reprezinte fie in America, fie in Europa Occidentala. Vom vedea daca voi reusi pana la urma" - Ionut Dolanescu
×
Subiecte în articol: antimonden