x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Fotbal international Cristiano Ronaldo îşi deschide o clinică de implant de păr, la Madrid

Cristiano Ronaldo îşi deschide o clinică de implant de păr, la Madrid

27 Feb 2019   •   13:10
Cristiano Ronaldo îşi deschide o clinică de implant de păr, la Madrid

Starul portughez Cristiano Ronaldo, atacantul echipei italiene de fotbal Juventus Torino, va deschide o clinică de implanturi capilare la Madrid, la inaugurarea căreia va fi prezent, pe 18 martie, informează presa iberică.
Centrul respectiv, aflat în proprietatea grupului Insparya, al cărei co-fondator este fotbalistul lusitan, are o suprafaţă de 2.500 mp, în care vor lucra 150 de persoane capabile să efectueze 18 implanturi pe zi, în schimbul unor sume cuprinse între 3.000 şi 6.000 de euro, scrie cotidianul La Vanguardia.
Insparya Hair Medical Clinic SL, cu un capital iniţial de 200.0000 euro, va fi condusă de Georgiana Rodriguez, partenera lui Cristiano Ronaldo, care va îndeplini rolul de administrator.
"Pe lângă fotbal, sunt pasionat de sănătate, tehnologie şi cercetare. Acestea sunt sectoare în care îmi doresc să investesc. Vreau ca prima clinică să fie deschisă la Madrid, un oraş în care am locuit timp de mulţi ani", a precizat Ronaldo într-un comunicat.
Investiţia iniţială a jucătorului portughez în noua sa clinică se ridică la un milion de euro, însă Ronaldo şi-a propus să devină un lider mondial în acest domeniu, în următorii ani, iar în acest scop urmează să mai investească încă 25 milioane euro, adaugă sursa citată.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: cristiano ronaldo implant păr