x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, amintiri din copilărie din perioada Crăciunului

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, amintiri din copilărie din perioada Crăciunului

12 Dec 2018   •   16:56
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, amintiri din copilărie din perioada Crăciunului
Sursa foto: MIHAI STETCU

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, gazdele emisiunii “CulTOUR” și actori în serialul Fructul oprit, vorbesc despre cele mai frumoase momente din copilărie, petrecute în perioada Crăciunului, astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel. O ediție specială care aduce în fața telespectatorilor imagini din locuința celor doi, amenajată de sărbătoare, dar și lucruri neștiute despre cei doi.

“Crăciunul înseamnă pentru mine familie. Este un prilej să ne adunăm cu toții, unchi, bunici, rude. Este cea mai frumoasă perioadă din an!”, spune Vlad Gherman, la “CulTOUR”.  “De fiecare dată, împodobim bradul  acompaniați de un colind frumos”, completează el.

În cadrul emisiunii, care se va difuza astăzi de la ora 17.30, Cristina Ciobănașu vorbește despre cel mai frumos cadou pe care l-a primit cu prilejul acestei sărbători. “O brățară în formă de inimioară, pe care am primit-o de la Vlad, atunci când am sărbătorit primul nostru Crăciun împreună”, mărturisește ea.

Imagini din locuința celor doi, amenajată de sărbătoare, dar și amintiri din copilărie (din această perioadă a anului), astăzi, de la ora 17.30, la Happy Channel.

×