x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cristina Spătar, la un pas de sinucidere

Cristina Spătar, la un pas de sinucidere

14 Apr 2017   •   11:39
Cristina Spătar, la un pas de sinucidere

În Vinerea Mare, de la ora 22:00, îndrăgita interpretă Cristina Spătar îşi deschide sufletul într-un interviu emoţionant acordat bunei sale prietene, Rocsana Marcu în emisiunea “Agenţia VIP”, de la Antena Stars. “Regina r&b-ului”, aşa cum a fost numită ani la rând, Cristina va vorbi despre cea mai grea pierdere pe care a suferit-o în viaţa ei: “Nu cred că există durere mai mare decât să îţi pierzi mama”, îi va spune ea Rocsanei, referindu-se la momentul în care mama ei a pierdut lupta cu cancerul, despre care va mai spune: “pot spune că nici azi, deşi au trecut 20 de ani, nu m-am vindecat”.

            În probabil cea mai tristă zi din istoria calendarului creştin, Cristina va vorbi şi despre suferinţa provocată de divorţul de tatăl copiilor ei: “Eu nu mi-am dorit divorţul. Chiar am aşteptat o perioadă de timp, să văd ce se întâmplă, însă am realizat că n-a fost să fie!”. Deşi îi va mărturisi Rocsanei că a fost chiar la un pas de sinucidere, spune că acum: “nu mai condamn pe nimeni. Suntem prieteni, nu foarte apropiaţi, dar suntem civilizaţi”, va mai declara artista.

            În ce relaţii se află artista cu fosta sa soacră, cine o ajută cu pregătirile de Paşte şi, mai ales, ce planuri de viitor are, telespectatorii vor afla urmărind ediţia specială a emisiunii “Agenţia VIP”, difuzată în Vinerea Mare, de la 22:00, la Antena Stars.

×
Subiecte în articol: cristina spatar sinucidere