x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cu ce se mai laudă pseudovedetele

Cu ce se mai laudă pseudovedetele

27 Mai 2008   •   00:00
Cu ce se mai laudă pseudovedetele

LA MAI MARE ● Ana Maria Prodan – limuzină, Kamara – scuter
Tot mai multe "dive" ne informează regulat şi oficial ce daruri au mai primit. Inele, maşini, vacanţe etc., toate apar sub formă de "comunicat" de presă. Că în ceea ce priveşte cariera... nu prea au cu ce se lăuda.



LA MAI MARE ● Ana Maria Prodan – limuzină, Kamara – scuter
Tot mai multe "dive" ne informează regulat şi oficial ce daruri au mai primit. Inele, maşini, vacanţe etc., toate apar sub formă de "comunicat" de presă. Că în ceea ce priveşte cariera... nu prea au cu ce se lăuda.

Show-bizul se împarte tot mai clar în personalităţi şi vedete. Din prima categorie fac parte artiştii care îşi promovează concertele, muzica, albumele, (niciodată ştiri despre ei înşişi sau viaţa lor personală). Credeţi c-a îndrăznit cineva vreodată să-l întrebe pe Cristi Minculescu, de exemplu, cît poartă la pantof, ce şi-a mai cumpărat, sau ce marcă de lenjerie poartă? În nici un caz! Fiindcă marii artişti se impun prin simpla lor prezenţă. "Nu-mi place să vorbesc despre viaţa intimă, pentru că nu astfel vreau să fiu cunoscută", a spus Alina Sorescu. Şi bine a făcut.

Din cea de a doua categorie însă (devenită un fel de oală comună) face parte... majoritatea. Adică cei care îşi fac publicitate cu... ce şi-au mai cumpărat şi ce-au mai primit, nicidecum cu veşti despre profesie.


OFICIAL LE MERGE BINE. "Vedeta Romantica, Ana Maria Prodan, va primi un frumos cadou de la viitorul ei soţ. Astfel, cadoul lui Laurenţiu pentru Ana în semn de mulţumire pentru că îi va dărui un fiu este o limuzină Mercedes S Class", ni s-a comunicat, oficial. Ce mai aflăm despre Ana, prin acelaşi PR? "Ana Maria Prodan va dărui familiei sale primul băiat după 70 de ani". Cum aţi spus? După 70 de ani?! Dar mai e posibil? Se înţelege că după ce va împlini Ana Maria Prodan 70 de ani! Oare doreşte s-o întreacă pe Adriana Iliescu, cea care a născut la 67 de ani?!

"Moderatoarea Jurnalului Public de la Romantica, Ioana Oprea, a primit cadou de la iubitul ei o vacanţă la Veneţia. Cei doi au sărbătorit şi doi ani de relaţie". Aşa, şi? Credeţi că interesează pe cineva?


VALOAREA LOR. Ce de cadouri mai primeşte şi Nicoleta Luciu! Iubitul o răsfaţă cu tot felul de lucruri. De valoare, bineînţeles. Mai nou, aflăm şi că Nicoleta a renunţat la concerte în favoarea sarcinii! Care concerte?! Că trupa Laguna nu mai există de o lungă perioadă de vreme! Iar pe Nicoleta n-am mai auzit-o de mult timp cîntînd - spre binele ei şi spre binele nostru.

Ce mai aflăm din MediaPro Music? Kamara s-a motorizat! Cică "o dată cu venirea verii" (care, de fapt, n-a venit încă, aflîndu-ne în luna mai) "Kamara din trupa Alb Negru s-a hotărît să se motorizeze". El şi-a cumpărat de curînd un scuter de care este foarte mîndru şi cu care se plimbă ori de cîte ori are ocazia. Cîntăreţul este cu atît mai încîntat cu cît nu are nevoie de carnet de conducere. Deci pînă la urmă "motorul" este un simplu scuter! "Mi-am dorit un scuter‘‘ pentru că Bucureştiul e tare aglomerat şi apoi sunt fan două roţi. E mai puţin poluant şi ar fi tare frumos să avem o capitală pe două roţi. Astfel, nu vor mai fi probleme cu parcările şi nici cu traficul". Interesant ar fi să ne explice Kamara cum ar pune el Capitala pe două roţi.

Aşa cum spunea Mihaela Rădulescu, publicitatea nu constă în numărul de poşete pe care şi le afişează fiecare. Totuşi, există "dive" care ţin să-şi arate "valoarea" la orice emisiune şi prin orice mijloace. Campioane la etalarea cadourilor sînt Anne’s, (cu vacanţe şi bijuterii), Cristina, regina R’B, (cu inelele de logodnă de la diverşi iubiţi), Monica Columbeanu (cu maşinile, ţinutele şi genţile – dar nici una dintre ele nu-i va aduce atîta publicitate ca poşeta pusă-n cap), şi lista pseudovedetelor poate continua...


La polul opus

Poate pentru unii pare surprinzător, dar Cătălin Botezatu se află la polul opus. Mai precis, designerul numărul 1 în România e din ce în ce mai puţin "monden". Nu apare decît dacă este solicitat. Şi încă nu poate onora toate invitaţiile, din lipsă de timp. Aşa cum probabil aţi observat, informaţiile pe care le oferă sînt exclusiv despre modă, prezentări, colecţii, premii, show-uri în străinătate sau festivaluri. Într-un cuvînt, despre carieră. Creatorul chiar s-a supărat foc atunci când "ziarişti" de la o publicaţie au venit la un festival de modă şi în loc să scrie despre noua lui colecţie, prezentată în premieră, au scris că "Bote a purtat un sacou de 7.000 de euro".

×
Subiecte în articol: antimonden