x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Cum manuiesc blondele "covrigul"

Cum manuiesc blondele "covrigul"

17 Noi 2004   •   00:00

MONDEN
Barbatii spun ca, la volan, femeile se pierd cu firea si ca mai bine ar ramane la cratita. De cele mai multe ori, vedetele-soferite incurca traficul dandu-le, intr-un fel, dreptate reprezentantilor sexului masculin.
DANA CIOBANU

Click pentru a mari imaginea
SEXY SI ATAT. Rocsana Marcu este o bomba pe sosea. Fara prea mult efort, a reusit sa-si "sifoneze" masina
Gianina Corondan este o soferita desavarsita. Altfel, "catavencii" nu i-ar fi propus sa participe la caravana "Cu papucii prin desert". Cum se comporta vedeta in traficul din Bucuresti? De obicei, calm. "Obisnuiam sa ma enervez la volan, mai ales cand imi "taia fata" cate unul. Ajungeam sa ma urmaresc cu ei. Acum sunt mai calma, incerc sa nu-mi mai ies din pepeni", spune Gianina. Nonconformista prezentatoare este soferita de 13 ani si mandra posesoare a unui Tico roz-bombon. Nu e vitezomana - cadranul nu i-a indicat niciodata mai mult de 140 km/h - , dar are un fix: nu-i place sa aiba pe cineva in fata la semafoare, pentru ca ii e frica sa nu fie lovita. Inevitabil, a mai facut si greseli pe sosea si a tras pe dreapta la indicatia politistilor. "Cand ma opresc oamenii legii, trebuie sa am plina tolba cu povesti. Ma intreaba tot felul de lucruri "din culise": daca Andreea Marin se marita cu Ion Tiriac, daca Florin Calinescu are salariul asa de mare precum s-a auzit etc. Mereu trebuie sa le dau impresia ca or sa afle lucruri noi de la mine. Asa ma mai iarta de cate o amenda", ne-a marturisit Corondan.

SCAPA INJURATURI. Sanda Ladosi conduce din 1989, dar a obtinut carnetul de sofer abia in 1993. "Am avut ceva tupeu sa conduc, de putine ori si mai cu grija - e adevarat - fara sa fi avut carnetul", isi aminteste interpreta. Sanda nu are curaj sa "bage piciorul in pedala" decat daca e sigura pe masina pe care o conduce: "Am mers o singura data cu 220 km/h, pe autostrada, cu un Audi A8. Altfel, nu accelerez mai mult de 180 km/h, iar in oras sunt chiar cuminte si respect legea". Ladosi are doua masini pe care le foloseste in functie de drumul pe care il are de facut: un Grand Cherokee, atunci cand pleaca in tara, si un Smart pentru traficul urban. Cum sta solista cu nervozitatea la volan? "Foarte rar ma enervez, de regula cand imi dau seama ca o sa ajung tarziu la destinatie. Atunci mai scap cate o injuratura. Am invatat sa plec din timp de acasa, ca sa nu ma mai infurii ca e aglomeratie. Ma mai scot din sarite lipsa de disciplina si de respect intre conducatorii auto. In general, ma distreaza soferii pe care-i vad nervosi".

PROPRIILE REGULI. Delia Matache prefera sa nu conduca atunci cand exista altcineva care poate face acest lucru in locul ei. Asta pentru ca fosta jumatate N & D aplica propriile reguli de circulatie, incurcand traficul. Nu cu mult timp in urma, blonda a oprit automobilul in mijlocul Bulevardului Magheru din Capitala si s-a dus tinta la un magazin, pentru a-si face niscaiva cumparaturi. Inutil sa mai spunem ca in spatele masinii ei s-a format o coada de masini in care soferii faceau concurs de claxonat si spus vorbe "dulci". Neimpresionant pentru blonda care spune despre ea ca e "bruneta convinsa la volan". Nervi nu-si face decat rar, pentru ca ea insasi e dezordonata in trafic. Delia nu ezita sa ceara ajutorul soferilor-barbati cand are probleme "tehnice", pentru ca i se pare "prea complicat" chiar si sa schimbe roata de rezerva. Ii place viteza, mai ales la drum lung, recordul personal fiind de 180 km/h.

BOMBA PE SOSELE. Si inca una sexy. Asa ar putea fi caracterizata soferita Rocsana Marcu, cititoare in stele, horoscopuri si alte briz-briz-uri la Prima TV. A devenit "prietena" politistilor de la circulatie, de atatea ori s-a conversat cu ei, trasa fiind pe dreapta. Rocsana e cam cu capul in nori. Doar asa se explica cum a reusit sa-si boteasca Renault Megane-ul din dotare, dupa ce un sofer aflat pe sosea in fata ei a franat brusc. Culmea este ca proaspatul iepuras Playboy mergea spre studiourile B1 TV, pentru a participa la emisiunea "Viata in direct", a carei tema era tocmai "Soferi si soferite".

CURSE. Gianina Corondan ii urmarea pe soferii care-i taiau fata
OBICEI. Sanda Ladosi mai scapa cate o injuratura cand se afla la volan
DE COSMAR. Delia Matache a oprit masina in mijlocul Bulevardului Magheru
×
Subiecte în articol: antimonden