x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden O cunoscută artistă a fost diagnosticată cu cancer mamar. Dezvăluirile fostei prime doamne a Franței

O cunoscută artistă a fost diagnosticată cu cancer mamar. Dezvăluirile fostei prime doamne a Franței

de Redacția Jurnalul    |    06 Oct 2023   •   21:45
O cunoscută artistă a fost diagnosticată cu cancer mamar. Dezvăluirile fostei prime doamne a Franței
Sursa foto: Hepta

Fosta primă doamnă a Franței a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer mamar în urmă cu 4 ani, potrivit revistei People.

Dezvăluirea  a fost făcută într-un videoclip de Instagram, cu ocazia Lunii octombrie, dedicată conştientizării şi prevenţiei cancerului de sân. Ea a transmis mesaje pe mai multe afișe, scrise în engleză și franceză. 

"Am fost diagnosticată cu cancer la sân în urmă cu patru ani. Operaţie, radioterapie, terapie hormonală, am trecut prin întregul tratament obişnuit pentru acest tip de cancer", a precizat Carla Bruni, spunând că a fost norocoasă deoarece l-a descoperit la timp. 

"De ce nu era agresiv? Pentru că nu a avut timp să devină agresiv. În fiecare an, la aceeaşi dată, eu fac o mamografie. Dacă nu aş fi făcut acest lucru în fiecare an, acum nu aş mai fi avut sânul stâng", afirmă artista, care a "ezitat mult timp înainte să vorbească" despre acesta și cere femeilor să facă controale medicale regulate. 

Mesajul de pe Instagram a fost însoţit de hashtagul #octobrerose".

Cântăreață și fotomodel de origine franco-italiană, Carla Bruni are 55 de ani și este căsătorită cu fostul președinte al Franței, Nikolas Sarkozy, din anul 2008. Au împreună o fiică, Giulia, în vârstă de 12 ani. Ea mai are un băiat dintr-o relație anterioară. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹





 

×
Subiecte în articol: carla bruni nikolas sarkozy cancer