x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Daniela Crudu si Vica Blochina - primele impresii despre aventura "Asia Express"

Daniela Crudu si Vica Blochina - primele impresii despre aventura "Asia Express"

26 Noi 2017   •   21:15
Daniela Crudu si Vica Blochina - primele impresii despre aventura "Asia Express"

Aventura de pe teritoriul asiatic este o experiență unică, pe care vedetele o trăiesc din plin, chiar dacă sunt nevoite să se descurce doar cu 1 euro pe zi. „Nu mă așteptam să fie așa greu" sunt de cele mai multe ori primele cuvinte pe care vedetele le rostesc atunci când trebuie să povestească prin ce trec în aventura Asia Express.

Daniela Crudu și Vica Blochina, cele care formează şi una dintre cele mai efervescente echipe, se află și ele în aceeași situație, surprinse fiind  de tot ce implică experiența unei alte culturi și a unui stil de viață diferit. „Suntem pe altă lume, mă simt de zici că sunt pe Marte!”, declară Daniela cu zâmbetul pe buze, în timp ce Vica recunoaște că este surprinsă în fiecare moment: „Totul e nou aici, sunt puțin confuză!”. Ambele recunosc că standardul ridicat al competiției apasă constant accelerația fiecărui concurent, însă încântarea și atitudinea pozitivă a fetelor par să fie două dintre calitățile care le ajută în această experiență: „Competiția este extrem de grea, nu ne așteptam, suntem mereu pe fugă, dar vom reuși. Ne place ce se întâmplă, deși nu ne-am obișnuit complet.”, mărturisesc cele două.

 Filmările pentru Asia Express, show pe care Antena 1 îl pregătește pentru primăvara anului 2018 au loc în aceste zile în Vietnam. 7 perechi de vedete au intrat în competiția vieții lor, în încercarea de a străbate 5000 de kilometri cu doar  1 euro pe zi. Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda sunt țările ce urmează a fi strabătute, marele premiu pentru echipa ce va reuși să câștige fiind de 30.000 de euro.

×
Subiecte în articol: Asia Express