x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden DE GUSTIBUS - Mihaelei îi plac alunele!

DE GUSTIBUS - Mihaelei îi plac alunele!

02 Mar 2008   •   00:00

Joi, pe la prânz, în Club Fratelli, Mihaela Rădulescu era la ora mărturisirilor. “N-am băut o sticlă de bere în viaţa mea! Mi s-a părut prea amară!” Interesantă introducere... pentru prezentarea unei noi mărci de bere: Redd’s.

Joi, pe la prânz, în Club Fratelli, Mihaela Rădulescu era la ora mărturisirilor. “N-am băut o sticlă de bere în viaţa mea! Mi s-a părut prea amară!” Interesantă introducere... pentru prezentarea unei noi mărci de bere: Redd’s. De ce a acceptat totuşi să “coloreze verbal” evenimentul de lansare? “La început am ezitat, dar am descoperit ceva: asta e o bere dulce, chiar feminină, nu feministă. Nu-i aşa? Cum vi se pare?”, începuse Mihaela “chestionarea” asistenţei. “Acum, pentru că m-am lăsat şi de fumat, chiar nu mai am nici un viciu. Dar berea dulce mult aduce! Cine ştie, poate voi mai bea şi eu pe la petreceri.” Până acum, “cocteilul” ce-i era pe plac Mihaelei avea următoarea formulă: un sfert bere plus trei sferturi suc.

 

 

POHTA CE-A POHTIT. După ce şi-a terminat “show-ul” de prezentare, proaspăta partizană a berii a ciocnit o sticlă (şi câteva taclale) cu Dana Săvuică. Singura cerinţă a Mihaelei Rădulescu a fost să i se ofere şi alune, care “merg perfect cu berea”. N-a fost posibil, din păcate. Deh, nu pot fi împlinite chiar toate poftele…

×
Subiecte în articol: antimonden