x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden De nevoie - Maruta este ziler la hotel

De nevoie - Maruta este ziler la hotel

de Dana Ciobanu    |    21 Iul 2005   •   00:00
De nevoie - Maruta este ziler la hotel

Gazda Tonomatului de Vacanta a aflat cum este sa-ti castigi painea facand "munca de jos". Pentru ca a luat decizia de a dona sinistratilor din inundatii salariul pe care-l primeste de la TVR 2, Catalin Maruta este nevoit sa munceasca la hotelul la care este cazat pentru a face rost de bani de buzunar.

"Toata echipa a renuntat la leafa. Pentru a face rost de niste maruntis, muncim cam o ora pe zi la hotel. Spalam vase, maturam, dam cu mopul". "Spaima" artistilor romani colecteaza bani pentru sinistrati si de la invitatii pe care ii are in emisiune. Maruta a reusit sa "smulga" un milion de lei de la Bambi, 5 milioane de la Fara Zahar si 3 milioane de la DJ Project.
Pe "Plaja lui Maruta" din Mamaia vin spectatori mai abitir decat la spectacolele din teatrele de vara. "Cam o ora dupa emisiune stau sa fac poze cu oameni care vin de la 2 Mai, de la Venus sa vada emisiunea live." Ca Tonomatul de Vacanta sta bine cu popularitatea o reprezinta cifrele de audienta, emisiunea lui Maruta atingand in aceste zile cele mai mari cote de piata, pe tronsonul matinal, din istoria TVR 2.

SANTAJ
In timpul liber, Maruta incearca "senzatiile tari" ale Litoralului. Daca nu joaca fotbal pe plaja cu turistii, inchiriaza cate o hidrobicicleta si se duce sa faca plaja in largul marii. De curand, a descoperit si parcul de distractii din Mamaia si a incercat toate masinariile, cu exceptia unui balansoar care se da peste cap. "Pana cand, intr-o noapte, pe la 12:00, Andreea Banica m-a santajat ca, daca nu ma dau cu ea in masinarie, nu mai vine la Tonomat. Am cedat", povesteste Maruta.

×
Subiecte în articol: antimonden maruta