x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden DETECTORUL DE PURICI

DETECTORUL DE PURICI

19 Noi 2004   •   00:00

TRANDAFIRI PENTRU TRANDAFIR. Dupa ce si-a batut joc de Teo, atasandu-i la cap un corp de caine, Serban Huidu s-a dus la emisiunea acesteia sa-si ceara scuze. Si-a pus cenusa-n cap, a venit cu un buchet de trandafiri la Trandafir, s-a asezat in genunchi, si-a facut matanii, i-a pupat mana si i-a cerut iertare.

ONOARE. Daca tot a facut circ, de ce nu s-o fi dus cu buchetul la "Iarta-ma", ca sa fie tacamul complet! De ce-o fi tinut mortis sa apara in direct? Iata doua posibile raspunsuri: sa-l vada lumea si sa aiba si un material pentru Cronicuta, ca doar nu va imaginati c-a scapat ocazia de-a difuza imaginile in propria emisiune. Din afacerea asta, toata lumea a iesit impacata: onoarea lui Teo a fost "reperata", iar Huidu a avut ce difuza pe post.

SARU’ MANA! Daca o tine tot asa, o sa-l vedem pe Serbanica si la "Surprize" sau la "Totul pentru tine". C-o sa le pupe mana Andreei Marin sau Andreei Raicu, tot ar fi bine, dar ce-ar fi sa-l vedem facand plecaciuni in fata lui Adrian Copilul de Vito sau altor abonati la Top rusinica? (Catalina Iancu)

×
Subiecte în articol: antimonden