x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Timp liber Monden Dezvaluiri SOCANTE ale OANEI Zăvoranu: “Mi s-a întâmplat să plec în pielea goală pe stradă”

Dezvaluiri SOCANTE ale OANEI Zăvoranu: “Mi s-a întâmplat să plec în pielea goală pe stradă”

27 Oct 2017   •   19:53
Dezvaluiri SOCANTE ale OANEI Zăvoranu: “Mi s-a întâmplat să plec în pielea goală pe stradă”

Mărturisiri în exclusivitate în platoul emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, duminica aceasta, începând cu ora 16.30, când Oana îi va avea ca invitaţi pe Oana Zăvoranu şi soţul ei, Alex, dar şi pe naşii acestora, Mihaela şi Silviu Prigoană. Aşa cum telespectatorii au putut vedea încă de aseară, la Agenţia VIP, Oana şi Alex vor vorbi despre faptul că pe 9 septembrie s-au cununat şi în faţa lui Dumnezeu. “Nici una dintre finele mele nu m-a ameninţat 10 ani că tre s-o duc la biserică”, a glumit Silviu Prigoană.

Despre marele eveniment, Oana a vorbit cum nu se poate mai emoţionată: “Am simţit că până şi eu pot să mă impresionez, ca, de fapt, în sufletul meu a existat tot timpul un copil sensibil care a trebuit să se apere de răutatea celor din jur!”, completând: “Urmează o mare petrecere de nuntă”, moment în care Silviu Prigoană a reacţionat: “Şi botezul! Cum am aşteptat 12 ani să îi duc la biserică, mai aştept 12!”.

Seria dezvăluirilor de senzaţie a continuat în platoul “Refresh by Oana Turcu”: “Sufăr de un fel de somnambulism. Avem camera de supraveghere în casă şi râdem a doua zi de ce face noaptea. Total sub hipnoză, mă duc şi îmi pregătesc de mâncare, pot să plec şi în pielea goală pe stradă, mi s-a întâmplat. Uşa de la cămară trebuie să fie închisă, pentru că aşa somnambulă cum sunt mă duc şi dorm direct în murăturile de la naşul, în zacuscă şi se duce naibii toată silueta mea!”, a povestit Oana.

Despre cum i s-a schimbat viaţa de când l-a cunoscut pe actualul ei soţ, despre posibilitatea de a face un copil, despre relaţia cu naşii lor, dar şi despre problemele medicale pe care le-a avut, Oana Zăvoranu vorbeşte duminică, de la ora 16.30, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”.

×
Subiecte în articol: oana zavoranu